Με δεδομένη την ισχύουσα κρατική οδηγία περί απόσυρσης των ενημερωτικών και περιοδικών εντύπων από τους χώρους συναθροίσεων (καφέ, εστιατόρια, πάρκα κλπ) αλλά και τους χώρους αναμονής (ιατρεία, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής κ. ά.) αλλά και με απόλυτη γνώση της τρέχουσας οικονομικής δυσπραγίας, καθώς μεγάλο μέρος των διαφημιζόμενων εταιρειών/πελατών μας ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που η επιχειρηματική τους δραστηριότητα έχει πληγεί σημαντικά με βάση τις κείμενες κανονιστικές πράξεις από την έναρξη των μέτρων για τον περιορισμό του COVID 19, αποφασίσαμε να αναβάλλουμε την έκδοση του καλοκαιρινού inTOWN.

Σε εποχές που τα έντυπα ΜΜΕ (ιδιαίτερα εκείνα που πωλούνται) δείχνουν να μην έχουν καμία τύχη, η δύναμη αλλά και η βιωσιμότητα ενός free press περιοδικού έγκειται πρωτίστως στην πολλαπλή αναγνωσιμότητά του. Χωρίς αυτήν αποδυναμώνεται, όχι τόσο απέναντι στο αναγνωστικό του κοινό, όσο απέναντι στον πελάτη/διαφημιζόμενό του.

Σεβόμενοι λοιπόν τις -από κάθε άποψη- ειδικές αυτές συνθήκες, το πελατολόγιο αλλά και το αναγνωστικό μας κοινό, με απόλυτη ειλικρίνεια, εντιμότητα και μια μικρή δόση στεναχώριας, ανοίγουμε μια μικρή… παρένθεση και υποσχόμαστε να βρεθούμε όλοι δυνατοί ξανά το φθινόπωρο για να συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε μείνει.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

Μέχρι τότε, θα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε με χαρά και αφιλοκερδώς όλους τους φίλους και πελάτες μας από τα δυνατά social media του περιοδικού (Facebook & Instagram) αναδημοσιεύοντας με reposts και stories κάθε τους επιχειρηματική δραστηριότητα και προωθητική ενέργεια.

Με τη βεβαιότητα ότι θα ξαναβρεθούμε όλοι την επόμενη σαιζόν μέσα στη γνωστή μας (ή και άλλη αν χρειαστεί) επιχειρηματική και φιλική συνθήκη… ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλές δουλειές σε όλους!

Η ομάδα του inTOWN CHANIA FREPRESS MAGAZINE