Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά παρέθεσε δείπνο για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη γυναικεία ομάδα, το βράδυ της Τρίτης (27/05).

 

Μετά την απόφαση για ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων με επικύρωση των βαθμολογιών χωρίς υποβιβασμούς ο ΑΟΧ ανανέωσε την παρουσία του στη Β’ Εθνική. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος κι ενώ απέμεναν 4 αγωνιστικές ο ΑΟΧ ήταν 6ος, μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με έναν βαθμό διαφορά από Παμπαιανικό και Ν. Δραπετσώνας (θα τις υποδεχόταν αν δεν υπήρχε η διακοπή).

 

 

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον χορηγό της γυναικείας ομάδας “Opap Rabona Sports Cafe” παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνης Ροκάκης.

 

 

Την τιμητική τους είχαν τα κορίτσια του ΑΟΧ που κλήθηκαν στις Εθνικές ομάδες και συγκεκριμένα οι Κατερίνα Νιαυραδάκη (κορασίδων), Τόνια Μαρινάκη, Βούλα Τζουτζουράκη, Ελένη Παυλάκη, Αλεξάνδρα Στανίνου και Μέλπω Μελάκη (νεανίδων προεπιλογή), που απεικονίζονται στη φωτογραφία με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΑΟΧ, Ανδρέα Φυντικάκη και τον προπονητή Γιάννη Τσικουδάκη.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

 

 

Από τον Ερασιτέχνη ΑΟΧ – εκτός του προέδρου – παρευρέθηκαν και οι Αντώνης Κουκλάκης, Θανάσης Μακρυγιαννάκης, Αντώνης Αναστασάκης, Κώστας Μαλαδάκης και Ανδρέας Καράλης.

 

 

Στην ανακοίνωσή του ο Ερ. ΑΟΧ αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ευχαριστούμε πολύ το προπονητικό Τιμ της ομάδας μας, τον προπονητή μας Γιάννη Τσικουδάκη, τη γυμνάστριά μας Λίλη Γεωργογιαννάκη, καθώς και το μαγαζί Opap Rabona Sports Cafe, που είναι χορηγός της γυναικείας ομάδας».

*Φωτογραφίες Αντώνης Αναστασάκης

Πηγή: athlitiko.gr