Στο πλαίσιο του Drive in Φεστιβάλ Γλυφάδας.

 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου θα δώσει την πρώτη drive-in συναυλία στην Ελλάδα την Τρίτη 2 Ιουνίου.

Η γνωστή ερμηνεύτρια θα εμφανιστεί αφιλοκερδώς ανοίγοντας τις εκδηλώσεις του Drive in Φεστιβάλ Γλυφάδας. Η συναυλία θα γίνει στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ. Μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου θα εμφανιστεί ο Παντελής Καναράκης.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.

Οι κρατήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά, από Πέμπτη 28 Μαϊου, στις 5 το απόγευμα, μέσα από το site του Δήμου Γλυφάδας .

«Έκτακτες συνθήκες απαιτούν έκτακτες λύσεις», τονίζει ο κ. Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει: «Και φέτος θα χαρούμε μουσική, σινεμά, θέατρο, στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, με ασφάλεια, με αποστάσεις, μέσα από το αυτοκίνητό μας και με πλούσιο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί προσεχώς».

Ενθουσιασμένη για την ξεχωριστή συναυλία, η Νατάσα Θεοδωρίδου έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram:

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

«Η πρώτη drive in συναυλία στην Ελλάδα μας..είμαι τόσο χαρούμενη που θα ξανανταμώσουμε την Τρίτη 2/6 στη Γλυφάδα.. μπείτε στο αυτοκίνητο ελάτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μένα και στον @kanarakispantelis_official …Δήμαρχε σ´ευχαριστω πολύ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η πρώτη drive in συναυλία στην Ελλάδα μας..είμαι τόσο χαρούμενη που θα ξανανταμώσουμε την Τρίτη 2/6 στη Γλυφάδα..μπείτε στο αυτοκίνητο ελάτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μένα και στον @kanarakispantelis_official …Δήμαρχε σ´ευχαριστω πολύ @giorgospapanikolaou_ @natasatheodoridoufanclub @rigosk @segredakis @menoumeasfaleis @panoskatsaridis @spyros_potamopoulos @ennymonacostyle #natasatheodoridou #menoumestoaftokinito #paradothikasesena ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Theodoridou Official (@natasatheodoridou) στις

Πηγή: reader.gr