Που κοιμούνται τις ημέρες και τις νύχτες των δοκιμών και των αγώνων τα αστέρια του MotoGP; Αυτοί που τα έχουν χοντρά, σε δικά τους ιδιόκτητα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα-νταλίκες. Μάλιστα παίζει και άτυπη «κόντρα» με το ποιος το έχει μεγαλύτερο (το τροχόσπιτο). Νικητής είναι (ποιος άλλος;) ο Valentino με το κατάμαυρο “Casa Quarantasei” – το “Σπίτι 46”.

Μπορεί να σας φιλοξενήσει κιόλας μιας και είναι 85 τετραγωνικά μέτρα με δύο κρεβατοκάμαρες με δικό τους μπάνιο και ξεχωριστό καθιστικό/ κουζίνα. Ασφαλώς υπάρχει ό,τι χρειάζεται για να περάσετε ολόκληρες μέρες (όταν δεν το οδηγείτε): multiplex γιγαντοοθόνες, συστήματα πολύ υψηλής ποιότητας ήχου, wifi και βέβαια playstation. Ζήλεψε και ο Iannone και πήρε ένα ολόιδιο, εσείς όμως μη ζηλεύετε και πολύ γιατί το Mercedes των 16.000 κυβικών και 400 ίππων καίει ένα λίτρο πετρέλαιο κάθε 2 χιλιόμετρα (!), ενώ το ντεπόζιτο θέλει 800 λίτρα για να γεμίσει.
Η εναλλακτική λύση είναι η ενοικίαση ενός δωματίου 15 τετραγωνικών σε μία από τις νταλίκες των πρώην αγωνιζομένων αδελφών Nieto, που εφηύραν τα πολυτελή αυτά «ξενοδοχεία» – τροχόσπιτα και τα οποία είναι sold out. Όσοι μένουν σε αυτά απολαμβάνουν μία μεγάλη συλλογή με 200 ταινίες Blu-Ray, ποδήλατο για προπόνηση, μουσική, παιχνίδια και βέβαια καθημερινό καθαρισμό και αλλαγή πετσετών και σεντονιών στην εξευτελιστική τιμή των 25.000 ευρώ τη σεζόν. Με ένα ξεκίνησαν το 2008, το οποίο κόστισε 250.000€ και τώρα έχουν τέσσερα με 16 δωμάτια σύνολο συν ρεσεψιόν. Μεταξύ των πελατών τους ήταν μέχρι πέρυσι και ο Marquez, αλλά ζήλεψε και αγόρασε ένα σαν του Rossi για αυτόν και τον αδερφό του. Οι δουλειές πάνε πολύ καλά για κάποιους!

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

For more about GAS: http://www.gasmoto.gr/

https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t