Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί και η τοποθέτηση των προϊόντων της Costa Coffee και στην Ελλάδα.

 

Στις αγορές της Βουλγαρίας, Πολωνίας και Ουγγαρίας επεκτείνονται από αυτή την εβδομάδα τα προϊόντα Costa Coffee στο πλαίσιο του σχεδιασμού της Coca-Cola HBC για λανσάρισμα των Costa Coffee σε νέες ευρωπαϊκές αγορές.

Υπενθυμίζεται ότι η Coca-Cola Company απέκτησε την Costa Coffee τον Ιανουάριο του 2019 και το καλοκαίρι του ίδιου έτους η Coca-Cola HBC ανακοίνωσε την επέκταση των Costa Coffee σε τουλάχιστον 10 από τις 28 αγορές της μέσα στην επόμενη χρονιά, μεταξύ των οποίων και η χώρα μας, καθώς επίσης η Βουλγαρία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Ρωσία και η Ελβετία.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί και η τοποθέτηση των προϊόντων της Costa Coffee και στην Ελλάδα, όπως παράλληλα και σε Ελβετία, Ρουμανία, Κροατία, Σλοβενία και την Ιρλανδία.

Η Costa Coffee είναι η κορυφαία εταιρεία καφέ στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ισχυρή παρουσία σε Ευρώπη, Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική. Ο καφές αποτελεί μια κατηγορία με τζίρο πολλών δισ. δολαρίων στις 28 χώρες που δραστηριοποιείται η Coca-Cola HBC και σύμφωνα με τις αρχικές προβλέψεις αναμένεται να έχει ρυθμό ανάπτυξης 4% ετησίως.

Διαβάστε επίσης  Και τις απόκριες όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Bras de Frères!

Πηγή: insider.gr