To NBA έστειλε ενημέρωση στις 30 ομάδες του ΝΒΑ και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι απόψεις είναι μοιρασμένες.

 

Δεν υπάρχει μεγάλη συμφωνία στις ομάδες του ΝΒΑ για την συνέχεια της λίγκας και αυτό φάνηκε από τις απαντήσεις τους στην έρευνα που έκανε η λίγκα.

Η δράση έχει σταματήσει εξαιτίας του κορονοϊού και άπαντες ψάχνουν λύση για να συνεχιστεί η σεζόν, ώστε να μειωθούν οι απώλειες. Και οι 30 ομάδες ρωτήθηκαν για τις θέσεις τους, για την συνέχεια και οι απαντήσεις δείχνουν ότι δύσκολα όλοι θα συμφωνήσουν σε κάτι και ο καθένας πάει σύμφωνα με τα συμφέροντα της ομάδας του. Αυτό που φαίνεται να αρέσει ως ιδέα είναι να γίνει ένα κλειστό τουρνουά.

  • Στην ερώτηση για το αν οι ομάδες θέλουν συνέχεια της κανονικής διάρκειας ή κατευθείαν τουρνουά οι απαντήσεις ήταν μοιρασμένες και το ποσοστό 50 – 50.
  • Το ίδιο ισχύει και για το αν πρέπει το ΝΒΑ να κρατήσει τις Περιφέρειες, με λίγο παραπάνω από 50% να κερδίζει το να μην υπάρχουν Περιφέρειες.
  • Ενώ, εκεί που φαίνεται να υπάρχει μεγαλύτερη συμφωνία είναι στο να γίνει ένα συνολικό τουρνουά, με 75% των ομάδων να θέλουν αυτή την λύση και μόλις το 25% την λύση με ένα γκρουπ ομάδων από 18-24.

Όπως φαίνεται και το ΝΒΑ αντιμετωπίζει δυσκολία στο να τους έχει όλους ευχαριστημένους και μένει να δούμε που θα καταλήξει και αυτή η προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

Πηγή: gazzetta.gr