H ταινία της Yelena Popovic αφηγείται την ιστορία του Αγίου Νεκταρίου.

Ο Άρης Σερβετάλης είναι ο Άγιος Νεκτάριος και ο Mickey Rourke ο παράλυτος άντρας και το πρώτο θαύμα του Αγίου μετά την κοίμησή του στο νοσοκομείο Αιγινήτειο. Ο Έλληνας ηθοποιός και ο χολιγουντιανός αστέρας θα συναντηθούν στη μεγάλη οθόνη μέσα από τη νέα ταινία της ηθοποιού, παραγωγού και σκηνοθέτιδος, Yelena Popovic. Τίτλος της, Man of God (“Ο άνθρωπος του θεού”).

Man of God: Ο Άρης Σερβετάλης συναντά τον Mickey RourkeΤαξιδεύοντας πριν από οκτώ χρόνια από την Σερβία στο Λος Άντζελες, η δημιουργός διάβασε τον βίο του Αγίου Νεκταρίου και εμπνεύστηκε το σενάριο του φιλμ που επικεντρώνεται στις συκοφαντίες και τις διώξεις που υπέστη από τους εχθρούς του ο Άγιος, ενώ κήρυττε τον λόγο του Θεού.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 8 Ιουνίου -ήταν να ξεκινήσουν τον Απρίλιο αλλά αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού- σε Αθήνα και Αίγινα.

Το καστ περιλαμβάνει Έλληνες και ξένους ηθοποιούς. Από ελληνικής πλευράς, εκτός από τον Σερβετάλη, θα δούμε τους Νικήτα Τσακίρογλου, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννη Στάνκογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνο Γαβρά, Γιάννη Αναστασάκη, Μιχάλη Οικονόμου, Αλέξανδρο Μυλωνά και Παύλο Κουρτίδη.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

Τη μουσική της ταινίας υπογράφει ο γνωστός από τις ταινίες του Krzysztof Kieślowski, Zbigniew Preisner και τα κοστούμια η σκηνογράφος-ενδυματολόγος Eύα Νάθενα.

Το Man of God -συμπαραγωγή των Simeon Entertainment και View Master Films και με τη στήριξη του ΕΚΟΜΕ- θα κάνει πρεμιέρα μες στον προσεχή Νοέμβριο από τη Feelgood, στην επέτειο των 100 χρόνων από το θάνατο του Αγίου Νεκταρίου, το 1920.

Πηγή: esquire.com.gr