«Περίπατο» πήγαν η τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων εν μέσω πανδημίας και τα μέτρα ασφαλείας στην πρώτην drive in συναυλία της καλοκαιρινής σεζόν που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 2 Ιουνίου 2020, στη Γλυφάδα, με τη Νατάσα Θεοδωρίδου επί σκηνής. Ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε μιας και οι θεατές βγήκαν από τα αυτοκίνητα τους και οι αποστάσεις πήγαν περίπατο.


Λίγο ο καιρός, λίγα τα τραγούδια της τραγουδίστριας, δεν ήθελε και πολύ να ξεφύγει η κατάσταση από τον έλεγχο. Έτσι, κάποια στιγμή, όσοι ήταν μέσα στα αυτοκίνητα τους αποφάσισαν να βγουν και να πάνω πιο κοντά στη σκηνή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει συνωστισμός και οι αποστάσεις δεν τηρήθηκαν έτσι όπως θα έπρεπε.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια εμφανίστηκε αφιλοκερδώς, ανοίγοντας τις εκδηλώσεις του Drive in Φεστιβάλ Γλυφάδας, στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ. Παρέα της ο μοναδικός Παντελής Καναράκης. Έτσι, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα υπέροχα τραγούδια της Νατάσας και να γελάσουν με το απίθανο χιούμορ του ταλαντούχου ηθοποιού. Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου θα χαρούμε και φέτος όμορφες καλοκαιρινές βραδιές σε ένα χώρο δροσερό, ασφαλή και ελεγχόμενο, με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

Υπενθυμίζεται ότι μόλις κυκλοφόρησε το απόλυτο τραγούδι του φετινού καλοκαιριού. Ο λόγος για το νέο single της Νατάσας Θεοδωρίδου, που έχει τίτλο «Παραδόθηκα σε σένα» και το οποίο υπογράφει τόσο σε μουσική όσο και σε στίχους ο στενός συνεργάτης και αγαπημένος φίλος της, Πέτρος Ιακωβίδης. Λαμπερή, χαρούμενη και με διάθεση στα ύψη, η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάει και χορεύει σε ένα μαγικό, άκρως ελληνικό τοπίο!

Posted by Natasa Theodoridou on Tuesday, 2 June 2020

Υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Αλέξανδρου Κοστελίδη, δημιουργείται μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με πρωταγωνίστρια την ερμηνεύτρια, και παρέα της τον ταλαντούχο συνεργάτη της Πέτρο Ιακωβίδη. Η χημεία τους μας φτιάχνει τη διάθεση και μας ταξιδεύει σε καλοκαιρινούς προορισμούς! Ετοιμαστείτε να… παραδοθείτε χωρίς δεύτερη σκέψη μέσα από το νέο «ανεβαστικό» τραγούδι που θα χορεύουμε και θα τραγουδάμε ασταμάτητα.

πηγή: http://flash.gr