Jack on the go και μάλιστα σε τρεις γεύσεις.

 

Το Jack Daniel’s μπαίνει δυναμικά στον κόσμο των canned cocktails, με το λανσάρισμα μίας σειράς ποτών στην αμερικανική αγορά το προσεχές διάστημα. Τα Jack Daniel’s Canned Cocktails θα περιλαμβάνουν τρεις επιλογές: Τα Jack & Seltzer, Jack & Cola και Jack, Honey & Lemonade.

Πρόκειται για pre-mixed ποτά που έχουν ως βάση -ναι, σωστά το μάντεψες- το Jack Daniel’s Tennessee whiskey.

Το Jack & Cola και το Jack, Honey & Lemonade έχουν 7% ABV, ενώ ελαφρύτερο είναι το Jack & Seltzer με 5% και μόλις 97 θερμίδες.

Δεν χωρά αμφιβολία πως τα εν λόγω cocktails θα γνωρίσουν μεγάλη δημοφιλία στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ειδικά από τη στιγμή που έχουμε μπει επισήμως στην εποχή του μπάρμπεκιου στην αυλή. “Έχουμε πάντοτε υπόψιν αυτά που μας ζητούν οι φίλοι μας. Τα canned cocktails είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσφέρουμε ωραίες γεύσεις στο κοινό. Κάθε ένα από αυτά είναι τέλεια ισορροπημένο, με την ξεκάθαρη παρουσία του Jack Daniel’s” αναφέρει η Lisa Hunter, Flavors Brand Director του Jack Daniel’s.

Διαβάστε επίσης  Πασχαλινά Ντου...στον Φούρνο Ντουρουντούς!

Τα προϊόντα θα κυκλοφορήσουν αρχικά σε Καλιφόρνια, Κολοράντο, Κονέκτικατ, Ντέλαγουερ, Φλόριντα, Ιλινόις, Νέα Υόρκη, Τέξας και, ασφαλώς, Τενεσί, με τις τιμές του να ανέρχονται στα $12.99 ανά τετράδα ή $3.99 για το καθένα. Ευελπιστούμε, κάποια στιγμή να τα δούμε και στα μέρη μας.

Πηγή: esquire.com.gr