Το αγαπημένο φεστιβάλ φαγητού ανακοίνωσε την πρώτη συμμετοχή του φεστιβάλ! Μπορεί πέρυσι να έλειψε από τις επιλογές των Χανιωτών, όμως φέτος δηλώνει παρόν και στα Χανιά, αλλά και στο Ρέθυμνο. Ο λόγος για το Baotao. 

To Street Food Festival είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμμετοχή του Bao Tao Asian Fusion Cuisine στο μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού του νησιού. Το αγαπημένο εστιατόριο μοντέρνας Ασιατικής κουζίνας συμμετείχε με πολύ μεγάλη επιτυχία στο περυσινό φεστιβάλ φαγητού στο Ηράκλειο και φέτος επέλεξε να συμμετάσχει σε Χανιά και Ρέθυμνο, για να δώσει στους φίλους της Ασιατικής κουζίνας την δυνατότητα να δοκιμάσουν μοναδικές γεύσεις sushi. Ο καταξιωμένος chef του BaoTao υπόσχεται να μας μαγειρέψει ο ίδιος τις ημέρες του φεστιβάλ και να μας μυήσει από πρώτο χέρι, στην μοντέρνα εκδοχή της Ασιατικής κουλτούρας, αλλά και γεύσης!

 

Street Food Festival Crete proudly welcomes @baotao_asian_fusion—————————————————-Χανιά: 17-18-19 Ιουλίου (Εκθεσιακό Κέντρο Αγυιάς / προαύλιος χώρος)Ρέθυμνο: 24-25-26 Ιουλίου(Πλατεία Μικρασιατών)—————————————————-To αγαπημένο Asian Fusion εστιατόριο των Χανίων με τον πολύπειρο και με σπουδαίο βιογραφικό Fang Quimin έρχεται στα δύο φεστιβάλ για να μας ταξιδέψει στις fusion γεύσεις της Ασιατικής κουζίνας!!! Δε το χάνεις!!!#streetfood #chania #rethymno #crete #asiancuisine #baotao #sushi #asianflavors #streetflavors #streetfoodlovers #besttaste #ethnicfood #musteat #food #bands #music #drinks #chaniacity #rethymnocity #eat #drink #dance #repeat #safepleasure #instafood #instavid #instapeople #instasmile #letseat

Posted by Street Food Festival Crete on Thursday, 4 June 2020

Το Baotao βρίσκεται στην Κισσάμου 20, Χανιά

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!