Απ’ ότι φαίνεται οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έχουν κάνει focus στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και όπως αναφέρουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ετοιμάζουν να προτείνουν trade στους Μιλγουόκι Μπακς για τον Έλληνα σούπερ σταρ.

 

Το σίγουρο είναι ένα: Οι Μιλγουόκι Μπακς θα προτείνουν στον Γιάννη την max επέκταση του συμβολαίου του ώστε να παραμείνει στο Ουισκόνσιν για άλλα πέντε χρόνια.

Το θα γίνει όμως εάν και εφόσον ο Γιάννης την αρνηθεί με αποτέλεσμα να παραμείνει free agent το καλοκαίρι του 2021; Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς παρακολουθούν στενά την υπόθεση και είναι έτοιμοι να προτείνουν trade στα «Ελάφια» προκειμένου να αποκτήσουν τον MVP της σεζόν 2018-19.

Σύμφωνα και με τα όσα μεταδίδουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, οι «Πολεμιστές» ονειρεύονται «ντουέτο» με Στεφ Κάρι και Γιάννη Αντετοκούνμπο, στους οποίους θα υπάρχει και η επιλογή του draft από τη στιγμή που ενδέχεται να επιλέξουν και στην κορυφή της διαδικασίας.

Όπως παρατηρήσατε απουσιάζει το όνομα του Κλέι Τόμπσον. Και σωστά παρατηρήσατε! Και αυτό διότι ο ένας εκ των δύο «Splash Brothers» αναμένεται να είναι στα ανταλλάγματα των Ουόριορς για το μεγάλο trade, στο οποίο θα περιλαμβάνεται και ο Άντριου Ουίγκινς.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε οι Ουόριορς σχεδιάζουν να επιλέξουν γκαρντ στο φετινό draft έχοντας εστιάσει στον Άντονι Έντουαρντς του Τζόρτζια και όχι στο πιο «βαρύ» όνομα του Τζέιμς Ουάισμαν που αγωνίζεται στη θέση του σέντερ.

Από εκεί και πέρα τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις του ίδιου του Γιάννη, όπως φυσικά και των Μιλγουόκι Μπακς!

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.

Πηγή: www.gazzetta.gr