Η ομάδα του Vasilis Mountakis Hairways ανέκαθεν κατείχε κοινωνικό χαρακτήρα, προσπαθώντας με ποικίλες πράξεις ανά τα χρόνια, να στηρίξει την τοπική κοινωνία των Χανίων.

Κοιτώντας πίσω στις δύσκολες στιγμές που όλοι μας περάσαμε, πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να σταθούμε και εμείς δίπλα σε όλους όσους ήταν παρόντες στην πρώτη γραμμή και συντέλεσαν στο να γίνουν αυτές οι δύσκολες στιγμές, μια ανάμνηση.

Αυτοί δεν είναι άλλοι από την ομάδα του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Χανίων που συστάθηκε συγκεκριμένα για την καταπολέμηση του COVID-19. Οι κόποι των ανθρώπων αυτών και η αυτοθυσία τους, είχαν ως αποτέλεσμα στο να παραμείνει η πόλη μας και όλοι εμείς ασφαλείς, γεγονός που τους καθιστά τους τοπικούς μας ήρωες.

Έπειτα από αυτή την αξιοθαύμαστη προσπάθεια, θεωρούμε πως ένα ευχαριστώ και ένα θερμό χειροκρότημα, δεν είναι αντάξιο του αγώνα τους. Για αυτόν τον λόγο, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, αποφασίσαμε να περάσουμε από τα λόγια στις πράξεις, προσφέροντας στο συγκεκριμένο προσωπικό του Νοσοκομείου Χανίων, μια δωρεάν υπηρεσία περιποίησης.

Διαβάστε επίσης  Μια "άλλη" Τσικνοπέμπτη στο Kapenekis Fish Market!

Ας μην ξεχάσουμε τις ατελείωτες ώρες που αφιέρωσαν μακριά από την οικογένειά τους και το σπίτι τους. Ας μην ξεχάσουμε την καθημερινή έκθεσή τους στον κίνδυνο. Ας μην ξεχάσουμε την αμεσότητά τους και το ότι ήταν πάντα διαθέσιμοι για οποιονδήποτε χρειαζόταν την βοήθειά τους. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει όλοι μας, έμπρακτα, να επιστρέψουμε όλη αυτή την φροντίδα που μας έδωσαν.

Vasilis Mountakis Hairways Team