Επειδή ένα απλό «Ευχαριστώ» δεν είναι αντάξιο για όλη αυτή την προσπάθεια, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, στο King Tan Chania πήραν την απόφαση να μιλήσουν και με πράξεις

 

Αναπολώντας την περίοδο του lockdown και τις δύσκολες στιγμές που όλοι ζήσαμε, στο King Tan Chania πήραν την απόφαση πως ήρθε η ώρα να σταθούν και αυτοί δίπλα σε όλους όσους ήταν στην πρώτη γραμμή μάχης ενάντια της πανδημίας και συντέλεσαν στο να έρθουν οι καλύτερες μέρες, καθώς και όσους ακόμα ζημιώθηκαν βρισκόμενοι χωρίς εργασία.

Μιλάμε φυσικά για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που έδωσαν αγώνα για την καταπολέμηση του COVID-19. Όλη η προσπάθεια και η αυτοθυσία που κατέβαλαν, είχε ως αποτέλεσμα στο να παραμείνει η πόλη μας και όλοι εμείς ασφαλείς, και φυσικά τους είμαστε όλοι υπόχρεοι.

Και επειδή ένα απλό «Ευχαριστώ» δεν είναι αντάξιο για όλη αυτή την προσπάθεια, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, στο King Tan Chania πήραν την απόφαση να μιλήσουν και με πράξεις, προσφέροντας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό μια δωρεάν υπηρεσία της επιλογής τους.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

Το King Tan Chania δεν μένει μόνο σε αυτή τη κοινωνική προσφορά. Αντιλαμβανόμενοι ότι πολύς κόσμος παραμένει άνεργος αυτή τη δύσκολη περίοδο, προσφέρει 60% έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες, σε όλους τους ανέργους.

Είναι το λιγότερο που μπορεί να γίνει ώστε μέσα από πράξεις να επιστραφεί όλη αυτή την προσπάθεια που κατέβαλαν και τη φροντίδα που έδωσαν, αλλά και να πάρουν μια ανάσα αισιοδοξίας, όλοι αυτοί που εξακολουθούν να περνάνε δύσκολα εξαιτίας του κορωνοϊού.