Και όχι μόνο αυτό. Θα μάθεις και ποιοι σε έχουν μπλοκάρει.

Όσο αυξάνονται οι followers σου στο Instagram, τόσο δυσκολότερο γίνεται για να έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα του ποιος σε ακολουθεί. Ξέρεις, εκείνοι οι λογαριασμοί με τους οποίους αλληλεπιδρούσες μέχρι πρότινος και ξαφνικά δεν υπάρχει ουδεμία διαδικτυακή επαφή.

Στο ίντερνετ θα βρεις πολλές θεωρίες για το πώς μπορείς να δεις ποιος σε έκανε unfollow ή ποιος σε έχει μπλοκάρει, ωστόσο λίγες από αυτές βρίσκονται κοντά στην πραγματικότητα και στο υλοποιήσιμο μέρος αυτού που “υπόσχεται” ο τίτλος.

Πέρα από την περιέργεια που πλαισιώνει τη γενικότερη διαδικασία, υπάρχει και το καθαρά πρακτικό μέρος, εκείνο που αφορά τις social media relationships – ειδικά αν μιλάμε για εταιρικά προφίλ και λογαριασμούς, όπου είναι χρήσιμο ένα τέτοιου είδους feedback.

Αυτό ασφαλώς, προς το παρόν, γίνεται μόνο μέσω κάποιων apps και εφαρμογών, τα οποία συνδέονται ουσιαστικά με τον λογαριασμό σου και καταγράφουν τη σχετική δραστηριότητα. Δύο από τα πιο αποτελεσματικά και εύχρηστα είναι τα Unfollowers for Instagram και Followers Insight.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

Πηγή: esquire.com.gr