Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θα παραμείνει στη Λίβερπουλ με συμβόλαιο ως το 2025 και ετήσιες απολαβές στα 13 εκατ. ευρώ, κάτι που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της ομάδας.

 

Τον Ιανουάριο του 2018 ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ πήρε μεταγραφή για τη Λίβερπουλ από τη Σαουθάμπτον έναντι 75 εκατ. λιρών κι έκτοτε εξελίχθηκε σε ηγέτη της άμυνας των «reds» διαδραματίζοντας κομβικό ρόλο τόσο στην πορεία ως τον τελικό του Champions League τη σεζόν 2017-18 όσο και στην κατάκτηση του τροπαίου την επόμενη. Φυσικά είναι από τους κορυφαίους της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ και στη φετινή εκπληκτική πορεία προς τον τίτλο της Premier League.

Έτσι, στη Λίβερπουλ αποφάσισαν να του προτείνουν νέο, βασιλικό συμβόλαιο, που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της ομάδας. Όπως αναφέρουν τα Μέσα στο Νησί, ο Ολλανδός θα εισπράττει 13 εκατ. ευρώ ετησίως ενώ η διάρκεια του νέου συμβολαίου θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Με αυτές τις απολαβές θα βάλει από κάτω τον Μοχάμεντ Σαλάχ που μέχρι τώρα είναι αυτός που λαμβάνει τα περισσότερα στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

Σαφώς πρόκειται για μια επιβράβευση της Λίβερπουλ προς τον 29χρονο αμυντικό που με τον ερχομό του άλλαξε την εικόνα όλης της ομάδας και είναι από τους κύριους πρωταγωνιστές σε κάθε της επιτυχία.

Πηγή: in.gr