Ο κορονοϊός δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει τον τρόπο διασκέδασης και στα μπουζούκια, όπου εφεξής τα λουλούδια θα πρέπει να κατευθύνονται στα πόδια και όχι στο πρόσωπο των τραγουδιστών.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον υγιεινολόγο Κώστα Ντελέζο, που μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Open, απαγορεύεται πλέον ο χορός στις πίστες, τα κέντρα διασκέδασης θα λειτουργούν χωρίς καναπέδες και τα λουλούδια θα πρέπει να τα πετάμε στα πόδια του τραγουδιστή και όχι στο πρόσωπό του.

Σύμφωνα με τον κ. Ντελέζο υπάρχει συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο που θα πρέπει να τηρούν τα κέντρα διασκέδασης, ώστε να μην υπάρξει διασπορά του κορονοϊού.

«Υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες είτε είναι ανοιχτός ο χώρος, είτε κλειστός. Στον ανοιχτό το χώρο είναι πιο διαχειρίσιμα τα πράγματα. Πολλά από αυτά τα μαγαζιά είναι κλειστά. Το μπαρ δεν λειτουργεί, δεν έχουμε όρθιους θαμώνες» είπε ο κ. Ντελέζος μιλώντας στο Open.

«Οι καναπέδες δεν υπάρχουν, μόνο τραπέζια με καρέκλες (έξι σε κάθε τραπέζι)», είπε ο κ. Ντελέζος ενώ για λουλούδια τόνισε ότι «θα συνεχίσουν να υπάρχουν» όμως πλέον θα πρέπει να τα ρίχνουν στα πόδια των τραγουδιστών και όχι στο πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

«Ο χορός στην πίστα δεν επιτρέπεται», είπε και υπογράμμισε ότι «ο ιός είναι εδώ, μας το θυμίζει συνέχεια».

Πηγή: reader.gr