Στο διαδίκτυο μπορείς όλο το χρόνο να βρεις δελεαστικές προσφορές, οι οποίες θα καλύψουν τις ανάγκες σου. Το σημαντικό είναι και σε αυτήν την περίπτωση, να μπορέσεις να εξοικονομήσεις έστω κι ένα μικρό χρηματικό ποσό, πετυχαίνοντας το καλύτερο deal και εξασφαλίζοντας παράλληλα ποιότητα στα προϊόντα

 

Είναι γεγονός ότι παρατηρούνται υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης στις online αγορές και μετά την περίοδο της καραντίνας. Οι νέες συνθήκες που έχουν επιβληθεί στην καθημερινότητά μας λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, έχουν κάνει πολλούς καταναλωτές να επιλέγουν τα εξ αποστάσεως ψώνια, όχι μόνο για τις ανάγκες σε τρόφιμα, αλλά και για διάφορα άλλα είδη, όπως τα προϊόντα ομορφιάς.

Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, τότε θα πρέπει να γνωρίζεις, ότι στο διαδίκτυο μπορείς όλο το χρόνο να βρεις δελεαστικές προσφορές, οι οποίες θα καλύψουν τις ανάγκες σου. Το σημαντικό είναι και σε αυτήν την περίπτωση, να μπορέσεις να εξοικονομήσεις έστω κι ένα μικρό χρηματικό ποσό, πετυχαίνοντας το καλύτερο deal και εξασφαλίζοντας παράλληλα ποιότητα στα προϊόντα.

Διαβάστε επίσης  RnB Nights in the city prs Dj Andrez P @ Cabana Mare Disco (25/7)

Πώς θα το καταφέρεις;

Ακολούθησε 3 μικρά tips:

Κάνε εγγραφή με το email σου για να «ξεκλειδώσεις» προνόμια

Τα περισσότερα online shops προσφέρουν ένα ποσοστό έκπτωσης για την πρώτη αγορά που πραγματοποιείς, αρκεί να κάνεις εγγραφή με το email σου, ώστε να μπορεί η εταιρεία να σου στέλνει ενημερωτικά δελτία τύπου και προσφορές. Ακόμη, με την εγγραφή κάποια online shops προσφέρουν ως δώρο δείγματα διάφορων προϊόντων ή δωρεάν αποστολή των προϊόντων που έχεις αγοράσει. Επιπλέον, σε κάποια online shops δίνεται η δυνατότητα συλλογής πόντων μέσα από τις αγορές, οι οποίοι εξαργυρώνονται με δώρα ή με κάποιο ποσοστό έκπτωσης σε επόμενη αγορά.

Άφησε το καλάθι σου γεμάτο για λίγο

Αφήνοντας το καλάθι μιας online αγοράς γεμάτο για μία ημέρα, ή και δύο, μπορεί να γλυτώσεις χρήματα. Ορισμένα καταστήματα θα σου στείλουν email, στο οποίο θα σε ρωτήσουν αν θέλεις να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου και ίσως σου στείλουν μαζί και έναν κωδικό έκπτωσης ή μία προσφορά για δωρεάν αποστολή. Γιατί να χάσεις αυτή την προσφορά επειδή βιάστηκες να πληρώσεις;

Διαβάστε επίσης  Το Isola Seaside Restaurant είναι ο καλοκαιρινός σου προορισμός

Προτίμησε τα προϊόντα σε travel –size

Έχεις την περιέργεια να δοκιμάσεις ένα προϊόν για πρώτη φορά, αλλά διστάζεις καθώς δεν ξέρεις, αν θα ταιριάξει απόλυτα στον τύπο της επιδερμίδας σου, ώστε να καλύψει τις ανάγκες της; Προτίμησε να πληρώσεις λιγότερο, αγοράζοντας το σε travel size δηλαδή σε μέγεθος ταξιδίου. Μην ξεχνάς, ότι και σε κάποια online shops μπορείς να ζητάς δείγμα ενός προϊόντος για να το τεστάρεις, πριν επενδύσεις στο full size.

Πηγή: marieclaire.gr