Το σκωτσέζικο ουίσκι του Άγγλου σούπερ σταρ κυκλοφορεί πια σε βαζάκι, σε δύο νόστιμες εκδοχές.

 

Πίσω στο 2014, η Diageo ανακοίνωνε το λανσάρισμα του ουίσκι Haig Club, το οποίο δημιούργησε σε συνεργασία με τον David Beckham και τον στενό του φίλο, τηλεοπτικό παραγωγό, Simon Fuller. Σήμερα, 6 χρόνια αργότερα, το Haig Club έρχεται και σε βαζάκι για όλους εκείνους που επιθυμούν να απολαύσουν το εν λόγω ποτό και στο δρόμο ή όπου αλλού θελήσουν.

Το Haig Club Clubman, όπως θα ονομάζεται το ποτό σε can, θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδοχές: Η πρώτη θα είναι σκωτσέζικο ουίσκι μαζί με ginger ale και lime και η δεύτερη, σκωτσέζικο ουίσκι μαζί με premium crafted cola.

Το λανσάρισμα των εν λόγω προϊόντων ενισχύει την πεποίθηση πως τα ποτά σε βαζάκι εξελίσσονται σε διεθνές trend – μην ξεχνάς πως αντίστοιχες ενέργειες έχουν κάνει και άλλα brands όπως το Jack Daniel’s.

Το Haig Club Clubman κυκλοφορεί ήδη σε συσκευασία 330 ml στις βρετανικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ, έχει 5% ABV και η τιμή του είναι £2.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Enjoying one of the new ready to drink @HaigClub cans ☺ Have a nice evening everyone ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις

Θέλουμε πάντοτε να δοκιμάζουμε τα όριά μας και να τεστάρουμε καινούριες ιδέες. Το Haig Club και η νέα του εκδοχή είναι απολαυστικά και φτάνουν ακριβώς πάνω στην ώρα που ξεκινά το καλοκαίρι. Προσωπικά λατρεύω το προϊόν και ανυπομονώ να δω το feedback του κοινού” ανέφερε μεταξύ άλλων σε σχετική του δήλωση ο David Beckham, με τον DJ Hageman, global brand director του Haig Club, να συμπληρώνει από την πλευρά του πως “σκοπεύουμε να προσφέρουμε μία διαφορετική οπτική του ουίσκι, με πιο αναζωογονητικές νότες αλλά και πιο προσβάσιμο τρόπο“.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

Αξίζει να τονιστεί πως το Haig Club είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των προαναφερθέντων με τον οίκο Haig, ένα από τα παλαιότερα αποστακτήρια grain ουίσκι της Σκωτίας, που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα.

Πηγή: esquire.com.gr