Ο Καϊρί Ίρβινγκ έστειλε επιστολή για όλα όσα γίνονται στην Αμερική και συγκεντρώνει παίκτες για να μην αρχίσει ξανά η σεζόν στο ΝΒΑ.

 

Δεν φαίνεται να σταματά τον αγώνα του ο Uncle Drew.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ έχει εκφραστεί ανοιχτά για την συνέχεια της σεζόν του ΝΒΑ, τονίζοντας πως δεν είναι σωστό να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Αυτή τη φορά δημιούργησε μια νέα ομάδα παικτών παρέα με τον Έιβερι Μπράντλεϊ που έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση με επιστολή που δημοσίευσε το ESPN.

«Δεν θα το βουλώσουμε. Είμαστε μια ομάδα αντρών και γυναικών από διαφορετικές ομάδες που μπορεί να είναι αντίπαλοι, ωστόσο κάναμε περα τα… εγώ μας και τις διαφορές μας για να σιγουρέψουμε πως θα παραμείνουμε ενωμένοι και απαιτούμε ειλικρίνεια κατά τη διάρκεια αυτής της αβέβαιης εποχής», ανέφεραν στο μήνυμα τους και πρόσθεταν «ως μία καταπιεσμένη κοινότητα που βρίσκεται στο στόχαστρο για πάνω από 500 χρόνια και χρησιμοποιείται για την πνευματική ιδιοκτησία της και το ταλέντο της και δολοφονείται από τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι πρέπει να ‘μας προστατεύουν και υπηρετούν’ λέμε ως εδώ»

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: Η Λαϊκή διασκέδαση στα καλύτερά της!

Η επιστολή, την οποία υπογράφουν και αρκετές παίκτριες του ΝΒΑ, κλείνει ως εξής: «Ολο αυτό δεν γίνεται για τους παίκτες, αθλητές ή διασκεδαστές. Πρόκειται για ένα γκρουπ ανδρών και γυναικών που είναι ενωμένοι για την αλλαγή. Ο καθένας στον τομέα του δεν πρόκειται απλώς να το βουλώσει και να παίξει προκειμένου να αποσπαστεί από αυτό που είναι στα αλήθεια το σύστημα: Χρησιμοποίηση και κακοποίηση. Ποια είναι η ΜΕΓΑΛΗ εικόνα; Είμαστε εδώ για την ΕΝΟΤΗΤΑ και την ΑΛΛΑΓΗ».

Θέλουν να θίξουν θέματα όπως το restart του ΝΒΑ, αλλά και τα όσα γίνονται στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό. Στέκονται στον αριθμό των κρουσμάτων στην περιοχή της Φλόριντα, την… απομόνωση στο Ορλάντο αλλά και το θέμα ασφάλειας των παικτών αν βρεθούν θετικοί στον ιό ή τραυματιστούν.

Πηγή: gazzetta.gr