Νεότερα για το πολυαναμενόμενο reunion των «Friends», έδωσε μία από τους δημιουργούς, Μάρτα Κάουφμαν.

 

Το σπέσιαλ επεισόδιο (κορονοϊού επιτρέποντος) πρόκειται να γυριστεί τον Αύγουστο, όπως αποκάλυψε μιλώνστας στο The Wrap.

«Ελπίζουμε πως αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρχει δεύτερο κύμα της πανδημίας, θα μπορέσουμε να γυρίσουμε το επεισόδιο τον Αύγουστο. Θα μπούμε στο στούντιο τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγείας και θα κάνουμε ένα καλό σόου! Οπότε ναι, από τα μέσα έως τα τέλη Αυγούστου θα μπούμε στο στούντιο για το γύρισμα».

Θυμίζουμε ότι τα έξι «Φιλαράκια» επρόκειτο να μπουν στο στούντιο για να γυρίσουν το σπέσιαλ επεισόδιο τον περασμένο Μάρτιο με σκοπό να προβληθεί μέσα στο Μάιο με το λανσάρισμα του HBO Max. Βέβαια, η πανδημία είχε άλλα σχέδια, «παγώνοντας» κάθε τηλεοπτική και κινηματογραφική παραγωγή για μήνες.

Τα γυρίσματα θα γίνουν στα στούντιο της Warner όπου γυριζόταν η σειρά. Το επεισόδιο δεν θα έχει κάποιο σενάριο, αλλά θα είναι μια επανένωση των έξι πρωταγωνιστών (Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ, Μάθιου Πέρι και Ματ ΛεΜπλανκ) οι οποίοι θα μιλήσουν για τα γυρίσματα και τη σειρά.

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κρεατίνη από τον Μανώλη Λουπασάκη

Πηγή: reader.gr