Μια σημαντική διάκριση ήρθε για τον Οίκο των Αρωμάτων, που όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να διατηρεί ένα υψηλό επίπεδο προιόντων και υπηρεσιών τόσο στο κατάστημα του, όσο και στο e-shop του.

Την αναγνώριση των προσπαθειών της ιδιοκτήτριας Γεωργίας Μαραγκουδάκη, αλλά και της ομάδας της, αναγνώρισε η Beautiful Company που είναι και η διοργανώτρια αρχή του θεσμού Αετοί του Εμπορίου, απονέμοντας τον τίτλο «Αετοί του Εμπορίου» στον Οίκο των Αρωμάτων, ένας τίτλος που έχει βαρύνουσα σημασία, μιας και επιλέχθηκε ανάμεσα σε 18000 επιχειρήσεις πανελληνίως.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας του Οίκου των Αρωμάτων, Γεωργία Μαραγκουδάκη.

Η σημερινή μέρα για μας είναι πολύ σημαντική..Όταν οι κόποι αμείβονται και η ομαδική δουλειά επιβραβεύεται και αναγνωρίζεται…
Με χαρά σας παρουσιάζουμε το 1ο Βραβείο που μας απένειμαν οι Αετοί του Εμπορίου , μια τόσο τιμητική και ιδιαίτερη διάκριση για εμάς που αφορά το χώρο του Εμπορίου και την επιλογή πελατών, την δική σας επιλογή.
Ο Οίκος των Αρωμάτων αναδείχτηκε ως η 1η επιχείρηση βάσει των αξιολογήσεων και κριτικών σας, χάρη στην εμπιστοσύνη και τη στήριξη σας.
Η διάκριση αυτή λοιπόν αφιερώνεται σε όλους εσάς, που επιλέγετε και αγαπάτε τα προϊόντα μας και ακολουθείται από μια δέσμευση : να συνεχίσουμε τη σκληρή και υπεύθυνη δουλειά, με διάθεση, αγάπη και σεβασμό για το χώρο των αρωμάτων, με στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας και την παροχή των πιο ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών..
Σας ευχαριστούμε ❤️

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να ξέρεις για τους υδατάνθρακες από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

photos by: Stella Vlontaki

Γράφει ο Ανδρέας Γαρυφαλής

Για την Chillin Press