Προχθές στα ίνσταγκραμ των συνεργατών του Κοκλώνη είδαμε να στρώνουν έξω από τα ΚΑΠΑ Στούντιο όπου γυρίζεται το Just The 2 Of Us ένα κόκκινο χαλί. Δεν ξέρουμε αν ήταν για να υποδεχτούν τον Snik (το γύρισμα είχε γίνει μια μέρα πριν), αλλά πολλές εκπομπές θα έστρωναν κόκκινο χαλί για να τον υποδεχτούν. Γιατί ο ράπερ Snik The Hustla, όπως είπε και στον Νίκο Κοκλώνη, αν είχε πάει σε όσες τηλεοπτικές εκπομπές τον έχουν καλέσει θα είχε γίνει Snik The Γλάστρα και αυτό είναι το τελευταίο που ταιριάζει σε ένα ράπερ που τα κομμάτια του εκτοξεύονται με το που κυκλοφορούν στο νο1 των charts. Έτσι μέχρι τώρα είχε επιλέξει να μην πάει σε καμία.

 

O Snik όχι μόνο βρέθηκε στο Just The 2 Of Us, όχι μόνο είπε τα νέα του κομμάτια από Cubano μέχρι Top Boy, αλλά έδωσε και μια top συνέντευξη στον Κοκλώνη μιλώντας για όλα- και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και για τα σχόλιά του στο instagram για τη –νάρα σύντροφό του.

Διαβάστε επίσης  "Ανάσταση στο Στενό" Street Party @ Just Veronesi + Block 38 Spirits & Bites (04/5)

Ο Έλληνας ράπερ έφτασε στο γύρισμα με αρκετή καθυστέρηση, δεν έκανε καμία δήλωση στις κάμερες των καναλιών που περίμεναν έξω από το πλατό, αλλά on stage αποδείχθηκε πολύ ομιλητικός τόσο με τον Κοκλώνη όσο και με τη Δέσποινα Βανδή, ενώ αποκάλυψε τον λαϊκό τραγουδιστή που για εκείνον είναι αυτός στον οποίο έχει πολύ μεγάλο «respect».

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Ένα… κοτόπουλο επηρεάζει το λουκ της Κόνυ, η Βίκυ Σταυροπούλου μαζεύει υπογραφές για να διώξει κάποιους απο το Just the 2 of us (!), ο Τρύφωνας βγάζει το παράπονό του στην κριτική επιτροπή, ένα ζευγάρι κάνει τάμα για να έρθουν οι καλές βαθμολογίες και η Queen Dina βγαίνει στη σκηνή με το μαγιό της -τοσοδούλι σούπερ μινι και φούξια, με την υπογραφή της Σίλιας Κριθαριώτη.


Οι κριτές δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας παίζοντας πινγκ πονγκ με ατάκες και ο Snik αναλύει στον Νίκο Κοκλώνη το δικό του «άγγιγμα του Μίδα», σε ένα ξεχωριστό Σαββατόβραδο!

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: New Location at Heraklion

Απόψε το βράδυ στις 22:00 στο Open.

Πηγή: protothema.gr