Η πρώτη φάση της προγραμματισμένης επανεκκίνησης θα μεταφέρει έως και 8.300 τουρίστες που ταξιδεύουν προς Ίμπιζα, Πάλμα, Κέρκυρα, Κρήτη, Κω, Ρόδο, Λανζαρότε και Τενερίφη, ξεκινώντας από τα τρία μεγαλύτερα αεροδρόμια της Βρετανίας (Gatwick, Manchester και Birmingham).

 

Η TUI ανακοίνωσε τα σχέδιά της για επανεκκίνηση των καλοκαιρινών πακέτων διακοπών σε οκτώ προορισμούς στην Ελλάδα, την Ισπανία και τα Κανάρια νησιά, από τις 11 Ιουλίου.

Ο Tour Οrerator επικεντρώνεται σε προορισμούς όπου προβλέπει ότι οι αεροπορικές “γέφυρες” θα είναι έτοιμες μέχρι την ημερομηνία επανεκκίνησης, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Βρετανίας & Ιρλανδίας, Andrew Flintham.

Η πρώτη φάση της προγραμματισμένης επανεκκίνησης θα περιλαμβάνει έως και 8.300 τουρίστες που ταξιδεύουν προς Ίμπιζα, Πάλμα, Κέρκυρα, Κρήτη, Κω, Ρόδο, Λανζαρότε και Τενερίφη, ξεκινώντας από τα τρία μεγαλύτερα αεροδρόμια της Βρετανίας (Gatwick, Manchester και Birmingham).

Μέχρι το τέλος Ιουλίου, η TUI σκοπεύει να προσφέρει διακοπές σε έως και 19 προορισμούς από έως και πέντε αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, πάντα την επιφύλαξη των κυβερνητικών οδηγιών του Ην. Βασιλείου.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

Ο Τ.Ο. έχει εφαρμόσει μια σειρά από νέα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για την προστασία των πελατών και του προσωπικού και έχει επίσης εισαγάγει το “TUI Holiday Promise”, για επιπλέον σιγουριά στους ταξιδιώτες.

Τα μέτρα υγείας και ασφάλειας περιλαμβάνουν υποχρεωτικές μάσκες προσώπου επί του αεροσκάφους και σακουλάκια με απολυμαντικό χεριών που διατίθενται στους επιβάτες. Τα ξενοδοχεία θα έχουν δείκτες κοινωνικής απόστασης στο πάτωμα, το σερβίρισμα στο τραπέζι θα αντικαταστήσει την αυτοεξυπηρέτηση στους μπουφέδες σε πολλά καταλύματα και τα εστιατόρια μπορεί να έχουν λιγότερα τραπέζια και θα παραμένουν ανοιχτά για περισσότερο χρόνο. Οι ξαπλώστρες στις πισίνες και τις παραλίες θα απολυμαίνονται με κάθε άλλο άτομο.

Το “TUI Holiday Promise” περιλαμβάνει την εγγύηση: “Υποσχόμαστε ότι θα έχετε υπέροχες TUI διακοπές. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στο ξενοδοχείο, το θέρετρο ή τον προορισμό σας που θα το εμποδίσουν αυτό να συμβεί, δε θα σας μεταφέρουμε εκεί”. Επίσης αναφέρεται ότι “υποσχόμαστε ότι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό εάν οι διακοπές σας δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν λόγω του COVID-19. Θα σας προσφέρουμε την ευκαιρία να αλλάξετε την κράτησή σας για άλλες διακοπές. Ή, μπορείτε να πάρετε ένα πιστωτικό κουπόνι επιστροφής χρημάτων ή πλήρη επιστροφή χρημάτων σε μετρητά”.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (14/4)

Ο Andrew Flintham δήλωσε: “Φυσικά περιμένουμε ακόμη από την κυβέρνηση να αλλάξει τις ταξιδιωτικές της οδηγίεςς, αλλά εργαζόμαστε πολύ σκληρά στα παρασκήνια και είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε να μεταφέρουμε ξανά τους παραθεριστές σε λίγες εβδομάδες από σήμερα. Αρχικά, εστιάζουμε σε προορισμούς όπου αναμένουμε να υπάρχουν αεροπορικές ‘γέφυρες’, όπως η Ελλάδα και η Ισπανία. Αλλά γνωρίζουμε ότι πολλοί Βρετανοί είναι πρόθυμοι να ταξιδέψουν ξανά και έχουμε φιλόδοξα σχέδια να αυξήσουμε γρήγορα το πρόγραμμά μας το συντομότερο δυνατό, για να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές, σχετικά με τις διακοπές αυτό το καλοκαίρι”.

Πηγή: traveldailynews.gr