Είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης μας. Εχει λάβει την αναγνώριση των Χανιωτών, αλλά και των επισκεπτών στα 10 χρόνια λειτουργίας του. Το Θρούμπι στη Λαδόκολλα, το αγαπημένο eating point της Νταλιάνη, έλαβε και μία ακόμα τιμητική διάκριση, αυτή τη φορά από τους πιο «ειδικούς», μιας και το GOLDEN AWARD περιλαμβάνει και τις απόψεις έγκριτων chef αλλά και γευσιγνωστών, πέρα του κοινού.
Με την ίδια ταπεινότητα που μας χαρίζουν τις γεύσεις τους όλα αυτά τα χρόνια, ευχαρίστησαν και τους φίλους για την βράβευση τους.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση τους στα social media.
“Στη διαδρομή των 10 χρόνων λειτουργίας του “Θρούμπι στη λαδόκολλα” έρχεται να προστεθεί ένα βραβείο που αναγνωρίζει την ποιότητα και την γεύση σε επιλεγμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα.
Το Golden award αποτελεί κορυφαία διάκριση για όποιον το κατέχει αφού η απονομή του γίνεται από έγκριτους σεφ, γευσιγνώστες και ψήφους κοινού.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η προσπάθεια μας ανταμείβεται μέσα από εσάς γι’ αυτό θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά με γνώμονα πάντα την ποιότητα και τη γεύση.”

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: New Location at Heraklion

 

fb: Θρούμπι στη Λαδόκολλα