Το Bitirinis Fish Street Food είναι η αποθέωση του Street Food σε θαλασσινά. Οι πίτες θαλασσινών είναι πασίγνωστες στο Ηράκλειο και πέρυσι είχαμε την χαρά να τις γνωρίσουμε και να τις λατρέψουμε και στα Χανιά. Συμμετείχε και στα δύο φεστιβάλ, ενώ φέτος έχει συμφωνήσει να δώσει το παρόν σε όλα τα φεστιβάλ φαγητού απ’άκρη σ’άκρη στη Κρήτη. Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα των φεστιβάλ φαγητού στα Χανιά, θελήσαμε να μάθουμε περισσότερα.

Είναι η δεύτερη χρονιά που συμμετέχετε στο Street Food Festival; Τι σας ώθησε να συμμετάσχετε και πάλι;

Αυτό που μας έκανε να συμμετέχουμε για άλλη μια χρονιά είναι η άψογη συνεργασία και βοήθεια που προσφέρουν η διοργανωτές όπως και το υπέροχο κλίμα που υπήρχε πιστεύω ότι φέτος θα είναι ακόμα καλύτερα.

Θα μας παρουσιάσετε κάτι καινούριο σε σχέση με την περυσινή σας συμμετοχή;

Με την εμπειρία που αποκομίσαμε πέρυσι από τα φεστιβάλ των Χανίων και του Ηρακλείου, είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε καινούριες γεύσεις και καινούριες προτάσεις που έχουμε προσθέσει στο μενού μας.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

Τι θα λέγατε για να προτρέψετε τον κόσμο να επισκεφθεί το φεστιβάλ και φέτος;

Πιστεύω ότι ο κόσμος αξίζει πραγματικά να έρθει για να απολαύσει τα ποικίλα events που έχουν προγραμματίσει οι διοργανωτές και να ζήσει ένα αξέχαστο τριήμερο γεύσεων και μουσικής!!

Bitirinis Fish Street Food

Διευθ.: Καρτερού 8, Ηράκλειο Κρήτης