Πέρυσι το κατάστημα CBD OIL Shop Χανίων έκανε αισθητή τη παρουσία του στο Street Food Festival των Χανίων, παρουσιάζοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων κάνναβης. Έκτοτε πέρασε ένας χρόνος και το κατάστημα της οδού Κόρακα απέκτησε ένα αδερφάκι. Το Cannabis Lab θα λειτουργήσει σε λίγες μέρες και παρέα θα βρίσκονται στο Street Food Festival για να μας παρουσιάσουν το πρώτο burger κάνναβης στη Κρήτη, μεταξύ άλλων κωδικών.  Είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε με τον Ανδρέα Θωμόπουλο λίγο πριν τη συμμετοχή τους και να μάθουμε όλα όσα ετοιμάζουν για το φεστιβάλ.

 

Είναι η δεύτερη χρονιά που συμμετέχετε στο Street Food Festival; Τι σας ώθησε να συμμετάσχετε και πάλι;

Καταρχήν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την διοργάνωση και την απήχηση που είχε στον κόσμο. Επιπλέον, είναι μια πρωτότυπη και οπωσδήποτε απαραίτητη ενέργεια για τον τόπο μας και για τους επιχειρηματίες που θέλουν να προωθήσουν την δουλειά τους μέσω μιας σωστής και ολοκληρωμένης προβολής.

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

Θα μας παρουσιάσετε κάτι καινούριο σε σχέση με την περυσινή σας συμμετοχή;

Ως πρωτοπόροι στο χώρο της κάνναβης, φέτος έχουμε να παρουσιάσουμε το καινούριο μας brand το: Cannabis Lab!(Δασκαλογιάννη 63). Και φυσικά την καινούρια μας ιδέα: το 1ο μπέργκερ κάνναβης στην Κρήτη με αγνά υλικά και άφθονα θρεπτικά στοιχεία

Τι θα λέγατε για να προτρέψετε τον κόσμο να επισκεφθεί το φεστιβάλ και φέτος;

Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα σε όλους τους γευσιγνώστες και απαιτητικούς ως προς το φαγητό ότι είναι απαραίτητο να επισκεφθούν το streat food festival για να ολοκληρώσουν και να καλύψουν κάθε πτυχή γεύσης μέσα από μια τεράστια γκάμα ποιοτικών επιλογών. Σας περιμένουμε με πολλή θετική ενέργεια.

CDBOIL SHOP CHANIA

Κόρακα 11 Χανιά

Cannabis LAB

Δασκαλογιάννη 63, Χανιά