Διαφορετική από τις τυπικές αυτοβιογραφίες θα είναι αυτή του Τζιμ Κάρεϊ, το «Memoirs and Misinformation» όπως αποκάλυψε στους Times. Κυκλοφορεί στις 7 Ιουλίου

 

Για την αυτοβιογραφία του, το «Memoirs and Misinformation» μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στους Times ο Τζιμ Κάρεϊ.

Ο δημοφιλής και αγαπημένος ηθοποιός, αναφέρθηκε στο βιβλίο του που κυκλοφορεί στις 7 Ιουλίου σημειώνοντας πως διαφέρει από άλλες αυτοβιογραφίες.

«Θα μου ήταν απολύτως βαρετό, σε αυτό το στάδιο της καλλιτεχνικής μου ζωής, να γράψω τα πραγματικά γεγονότα της ζωής μου με χρονολογική σειρά. Δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο. Στο “Memoirs and Misinformation” είμαι απλά ένας αντιπρόσωπος του Χόλιγουντ, ένα “άβαταρ” για όποιον άλλον ηθοποιό, καλλιτέχνη, σελέμπριτι, σταρ βρέθηκε στη θέση μου.

Ο στόχος είναι το Χόλιγουντ, η υπερβολή αυτού του κόσμου, η απληστία του, ο ναρκισσισμός και η ματαιότητά του. Κάποια από τα γεγονότα είναι αληθινά, κάποια όχι. Δε θα ξέρετε ποια είναι ποια. Αλλά και τα κατασκευασμένα περιστατικά, αλήθειες θα λένε…», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Κάρεϊ.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος, δεν λείπουν και τα πειράγματα προς συναδέλφους του, οι οποίοι όπως «φοβάται» ο Κάρεϊ ενδεχομένως αντιδράσουν.

Ο Κάρεϊ είπε στους Times ότι θα στείλει σε κάθε έναν «μία επεξηγηματική επιστολή» για το πώς χρησιμοποιεί την περσόνα τους και με τι στόχο. «Είναι σάτιρα, είναι παρωδία και για αυτό το χιούμορ είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά. Οι περισσότεροι που αναφέρω στο βιβλίο είναι άνθρωποι που θαυμάζω πάρα πολύ!».

Παραδείγματος χάριν, ο Νίκολας Κέιτζ παρουσιάζεται ως «συλλέκτης νεκροκεφαλών» και κολλητός φίλος του Κάρεϊ, κάτι που ο πρώτος υποδέχθηκε με χαρά δηλώνοντας «κολακευμένος».

«Τζιμ, μεγάλη μου τιμή φίλε μου. Δεν έχεις ιδέα, πόσο μεγάλη!».

Από την άλλη, για τον Τομ Κρουζ, τον οποίο αναφέρει ως «Laser Jack Lightning», ο Κάρεϊ παραδέχεται πως «τον ξέρω τον Τομ. Μπορεί να με δείρει, αλλά ΟΚ, θα δεχθώ να φάω ξύλο για την τέχνη. Οχι, όχι, πιστεύω ότι θα του αρέσει…».

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

 

Πηγή: www.athensvoice.gr