Με λύρες υποδέχτηκαν τους τουρίστες οι Κρητικοί – Η πτήση από την Τσεχία που προσγειώθηκε στις 7:30 στο Ηράκλειο δεν ήταν προγραμματισμένη – 827 τεστ καθημερινά στο Ηράκλειο

 

Κατέφτασαν οι πρώτοι τουρίστες στην Κρήτη, με τους 167 επισκέπτες να φτάνουν από την Τσεχία στο Ηράκλειο περίπου στις 7:30 το πρωί, σε πτήση που δεν ήταν προγραμματισμένη.

Ήδη έχουν γίνει 20 τεστ για τον κορωνοϊό, ενώ στις 8:10 ήταν προγραμματισμένη να φτάσει πτήση από το Αμβούργο. Συνολικά σήμερα στο «Νίκος Καζαντζάκης» αναμένονται 35 πτήσεις από Γερμανία, Πολωνία, Τσεχία και Ολλανδία.

Με λύρες υποδέχτηκαν τους τουρίστες οι Κρητικοί

Το αεροπλάνο από την Γερμανία το περίμεναν δύο πυροσβεστικά οχήματα που δημιούργησαν έναν εντυπωσιακό τρόπο υποδοχής ενώ έξω από το αεροδρόμιο Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης” υπήρχαν λύρες που υπό τους ήχους της Κρητικής μουσικής υποδέχονταν τους 182 επιβάτες της πτήσης ενώ παρών ήταν και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Κυριάκο Κώτσογλου.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

 

 

827 τεστ καθημερινά στο Ηράκλειο

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του αεροδρομίου Ηρακλείου αναμένονται να γίνονται τα τεστ σε συγκεκριμένους τουρίστες που θα καταφτάνουν στο νησί. Σημειώνεται ότι και στα δύο αεροδρόμια του νησιού εφαρμόζονται με μεγάλη προσοχή τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

 

8 πτήσεις εξωτερικού στο αεροδρόμιο Χανίων

Πτήση από το Βερολίνο κάνει ποδαρικό στο… αεροδρόμιο Χανίων. Σύμφωνα με το πρόγραμμα πτήσεων του εξωτερικού σήμερα στα Χανιά αναμένονται να φτάσουν περίπου έξι πτήσεις από Γερμανία, Γαλλία και Αυστρία.

 

Πηγή: protothema.gr