Ακόμα και οι λεκάνες και οι τουαλέτες είναι με χρυσό 24κ. Η πολυτέλεια στην κυριολεκτική της σημασία.

 

Στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ, στο Ανόι ανοίγει το πολυτελές Dolce Hanoi Golden Lake, που εγκαινιάστηκε μόλις χαλάρωσαν στη χώρα τα μέτρα κατά του κορονοϊού και είναι το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο με ολόχρυση επένδυση 24 καρατίων.

 

 

Το πεντάστερο ξενοδοχείο, ένα 25οροφο κτίριο είναι μοναδικό για την αφθονία του χρυσού χρυσού που χρησιμοποιείται στις εξωτερικές και εσωτερικές διακοσμήσεις. Όλες οι επιφάνειες ακόμα και η πρόσοψή του, των 5.000τ.μ. είναι διακοσμημένη με επιχρυσωμένα κεραμικά.

 

 

Τόσο ο εσωτερικός όσο και ο εξωτερικός χώρος του ξενοδοχείου διαθέτει έπιπλα, διακοσμητικά τοίχου, πολυελαίους, μπανιέρες στα μπάνια των δωματίων, μαχαιροπίρουνα και πιάτα στα εστιατόρια και μπαρ και πολλά άλλα, με επένδυση χρυσού.

 

 

Το χρυσό σκηνικό συμπληρώνει η πισίνα που βρίσκεται στην οροφή του ξενοδοχείου, στον 25ο όροφο και είναι και αυτή διακοσμημένη με πλακίδια χρυσού που ακτινοβολούν το φως της ημέρας.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ένα χορταστικό έργο τέχνης!

Παρόλο που όλα φαίνονται πολύ εξτρίμ για να διαλέξει κάποιος αυτό το μέρος για διαμονή, οι τιμές ξεκινούν από 250 δολάρια.

 

 

Πηγή: thetoc.gr