O Αντώνης Γιακουμάκης, ιδιοκτήτης του Ακταίον theory cafe bar, αλλά και του “I scream for ice cream” στην Επιμενίδου 9, είναι από τους πλέον φανατικούς Street Food Lovers. Όχι μόνο είχε “3 στις 3 παρουσίες” ως επισκέπτης στο φεστιβάλ των Χανίων, αλλά έφτασε και στο Ηράκλειο για χάρη του Street Food Festival. Φέτος θα βρίσκεται εκεί ως συμμετέχων, μιας και οι διοργανωτές δεν δυσκολεύτηκαν να τον πείσουν…άλλωστε εκεί θα ήταν, για να απολαύσει τις μπάντες που έχουν “σχεδόν όλες” εμφανιστεί στο Aktaion Live Stage.

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχετε. Ποιο ήταν το κίνητρο σας ώστε να συμμετάσχετε;
Αυτό είναι πολύ εύκολο να απαντηθεί. Ο Αντρέας και η Μαρίνα. Η αγάπη που βάζουν σε ότι κάνουν, αλλά και ο επαγγελματισμός τους. Προσπάθειες σαν και αυτή οφείλουμε να τις στηρίζουμε γιατί έχουμε ανάγκη να γίνονται στη πόλη μας.

Τι θα απολαύσει ο κόσμος από το περίπτερο σας;
Θα φέρουμε το πολύ ποιοτικό παγωτό του “I scream for ice cream” αλλά και τα αγαπημένα όλων σοκολατένια βαφλάκια, ενώ δεν θα λείψουν και οι επιλογές των smoothies σε διάφορες γεύσεις.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ήρθε από τα Σφακιά να ξετρελάνει τα Χανιά!

 

Πως θα έπειθες κάποιον που δεν έχει ζήσει την εμπειρία, να έρθει φέτος στο Street Food Festival; Θα του έλεγα να ακολουθήσει το παράδειγμα μου. Εγώ πέρυσι πήγα τη πρώτη μέρα. Μου άρεσε τόσο πολύ που πήγα και τη δεύτερη και τη τρίτη. Μάλιστα επισκέφθηκα και το φεστιβάλ που έγινε στο Ηράκλειο. Αυτό νομίζω τα λέει όλα. Θεωρώ ότι είναι μια οικονομική βόλτα που τα συνδυάζει όλα. Διαφορετικές μπάντες και μουσικές, άφθονη μπύρα για εμάς τους μεγαλύτερους και γεύσεις για όλα τα γούστα.

 

fb.Aktaion Theory cafe bar