To Bras De Freres έρχεται για πρώτη φορά φέτος στο Street Food Festival. Αφορμή αποτέλεσε και το ολοκαίνουριο project τους. To Cocktails on the Go της καλοκαιρινής εκδοχής του Bras, είναι ακριβώς στην ίδια φιλοσοφία με το Street Food. Έτσι λοιπόν, ο κορυφαίος mixologist Antonis Tsirantonakis ετοιμάζει τα δικά του signature cocktails για το φεστιβάλ και υπόσχεται να απολαύσουμε κάθε γουλιά! Πριν την έναρξη του φεστιβάλ είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον ιδιοκτήτη του Bras De Freres, Κώστα Αλυγιζάκη.

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχετε. Ποιο ήταν το κίνητρο σας ώστε να συμμετάσχετε;
Πέρυσι ήρθαμε σαν πελάτες και μας άρεσε πολύ αυτή η πρωτοβουλία του Street Food Festival και θέλαμε πολύ να συμμετέχουμε και εμείς για να ζήσουμε την εμπειρία εκ’των έσω!

Τι θα απολαύσει ο κόσμος από το περίπτερο σας;
Ο κόσμος θα απολαύσει δροσερά, φρουτένια, καλοκαιρινά Cocktail στο περίπτερο μας, σε διάφορες γεύσεις, έτοιμα να σας συναρπάσουν και να ικανοποιήσουν τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

Πως θα έπειθες κάποιον που δεν έχει ζήσει την εμπειρία, να έρθει φέτος στο Street Food Festival;
Εμείς από τη μεριά μας θα φέρουμε το Street Project του BrasDeFrères, Cocktail take away δλδ. στο φεστιβάλ. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα κάνουμε το καλύτερο για να περάσει καλά ο κόσμος που θα έρθει. Νομίζω άλλωστε ότι ο κόσμος αυτό θέλει πάνω απ’όλα.

fb. Bras De Freres