Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, η εποχή του Καρκίνου ήταν ιδιαίτερα έντονη. Δεν ζήσαμε μόνο μία αλλά τρεις εκλείψεις και δεν υπάρχει κάτι πιο δραματικό από αυτό στην αστρολογία.

 

Σε αυτό θα πρέπει να προσθέσουμε και το γεγονός ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος τις τελευταίες εβδομάδες και φέρνει την μία αμήχανη στιγμή μετά την άλλη.

Δεν είναι έκπληξη, λοιπόν, ότι η εβδομάδα που ξεκίνησε θα είναι δύσκολη για τρία ζώδια. Για να λέμε την αλήθεια, το βιώνουν ήδη. Μιλάμε για τα ζώδια της φωτιάς: Κριός, Λέων και Τοξότης.

Να θυμάστε όμως ότι αυτή η φάση δεν κρατάει για πάντα.

 

Κριός: Ξεκινάς μια μεγάλη διαδικασία πνευματικής θεραπείας

zodia chillin

Μπορεί ξαφνικά να νιώσεις πιο ευαίσθητη από τα συνηθισμένα και δεν υπάρχει κάτι λάθος σε αυτό. Θυμάσαι όλα όσα σε κάνουν να είσαι συναισθηματική κι επιστρέφοντας σε αυτά τα συναισθήματα και όσα σε πλήγωσαν θυμάσαι και όλα όσα πρέπει να γιατρέψεις. Δεν μπορείς να θεραπευτείς αν καταπιέζεις τα συναισθήματά σου και σίγουρα δεν μπορείς να προχωρήσεις προσποιούμενη ότι όλα είναι καλά. Ας είναι αυτή η ευκαιρία σου να απελευθερωθείς επιτέλους από τον πόνο. Αυτό είναι μια ολόκληρη διαδικασία οπότε μην περιμένεις ότι όλα θα γίνουν σε ένα βράδυ. Αποκτάς επίγνωση ότι σου αξίζει να προχωρήσεις και είσαι πρόθυμη να ξεκινήσεις τώρα.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

 

Λέων: Αναβιώνεις παλιές και δύσκολες αναμνήσεις

Νιώθεις τα πάντα αυτή τη σε αυτή τη φάση. Μπορεί να νιώθεις περισσότερο συνδεδεμένη με τον ονειρικό σου κόσμο παρά με τον πραγματικό. Μπορεί να σου είναι δύσκολο να κοινωνικοποιηθείς, να κάνεις χαλαρές κουβεντούλες και να προσποιηθείς ότι όλα είναι καλά και φίνα. Στην πραγματικότητα, θα νιώσεις περισσότερο την ανάγκη να ακυρώσεις τα σχέδιά σου και να προστατέψεις τον εαυτό σου από την διαδικασία να προσπαθήσεις να καλύψεις τις προσδοκίες. Κάνε ότι σου λέει το ένστικτό σου γιατί χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο στην πνευματική σου ανανέωση.

 

Τοξότης: Κάνεις ειρήνη με το παρελθόν σου

Το να αφήνεις κάτι που στο παρελθόν σήμαινε πολλά δεν είναι κάτι εύκολο. Ως Τοξότης θέλεις να πιστεύεις ότι είναι εύκολο να πεις “αντίο” και να πας παρακάτω χωρίς να γυρίσεις το κεφάλι σου πίσω. Δυστυχώς, ακόμα και για ένα αισιόδοξο και ανεξάρτητο ζώδιο όπως εσύ δεν είναι πάντα τόσο απλό. Αυτή την περίοδο θα πιάσεις τον εαυτό σου να γυρνά προς τα πίσω και να κάνει κύκλους σε πράγματα και συνήθειες που κάποτε σου ήταν εύκολα. Μη τιμωρήσεις τον εαυτό σου που δεν θα τα καταφέρεις με την πρώτη. Είσαι απλά άνθρωπος. Το να αφήνεις πράγματα πίσω είναι μια διαδικασία και μαθαίνεις να έχεις ελπίδα για το αβέβαιο μέλλον.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

 

Πηγή: marieclaire.gr