Το όνομά του είναι Steve Peterson και η δουλειά του είναι να βρίσκει τα film locations των ταινιών.

 

Στο Instagram υπάρχει ανάμεσα σε εκατομμύρια άλλους και ένας λογαριασμός που έχει το ασυνήθιστο αλλά κατατοπιστικότατο όνομα Hollywood in Real Life. Πίσω από αυτόν βρίσκεται ο φωτογράφος Steve Peterson, που τυγχάνει να είναι και fan του θεάματος της μικρής αλλά και της μεγάλης οθόνης. Τόσο που έχει φωτογραφίσει τοποθεσίες στις οποίες γυρίστηκαν πολύ χαρακτηριστικές σκηνές χιλιάδες φορές.

Οι φωτογραφίες του δεν είναι απλές λήψεις αλλά αντιπαραθέσεις: Κάθε post του αποτελείται από δύο εικόνες, μία από το σκηνικό της ταινίας και μία από το κανονικό τοπίο. Το αξιοσημείωτο είναι πως τόσο το εκάστοτε μέρος όσο και η προοπτική είναι ίδια με εκείνα της ταινίας ή της σειράς που τον ενέπνευσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Dude, double or nothing, there’s no way you’re hitting it that far ?October2017 #LOST #PapailoaBeach #NorthShore #Oahu #Hawaii #EvangelineLilly #JorgeGarcia #DominicMonaghan #TV #FilmingLocations #FilmingLocation #TVLocations #TVLocation #LetHawaiiHappen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hollywood in Real Life (@hollywood_irl) στις

Τα τελευταία χρόνια επισκέφθηκα πολλά filming locations και συγκέντρωσα πολλές εικόνες. Αποφάσισα πως πρέπει να τα τοποθετήσω όλα μαζί σε ένα μέρος” αναφέρει στο description του λογαριασμού του ο Peterson

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

Ανάμεσα στις τοποθεσίες που έχει απαθανατίσει βρίσκει κανείς τα πάντα. Μέρη από το Stranger Things και το Lost up, το Forrest Gump και το Back to the Future, τις ταινίες της Marvel, μέχρι και από τον cult μύθο The Room του Tommy Wiseau.

Άλλη μία πτυχή του έργου του Peterson είναι η επιμονή. Ξεκίνησε το 2001 και συνεχίζει απτόητος μέχρι σήμερα, με τις φωτογραφίες να φιλοξενούνται αρκετά συχνά σε τηλεοπτικές και ιντερνετικές εκπομπές και να γίνονται viral.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

Όσον αφορά το επόμενό του εγχείρημα, αυτό θα είναι στη Νέα Ζηλανδία, όπου θα φωτογραφίσει σημεία όπου γυρίστηκε ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών και το Χόμπιτ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

While exploring New York City, Kevin stops by Radio City Music Hall (and then takes a picture of a random building across the street) • ?Home Alone 2: Lost in New York ?October 2019 ?Radio City Music Hall, Manhattan, New York • #HomeAlone2LostInNewYork #RadioCityMusicHall #Manhattan #NewYork #MacaulayCulkin #Movies #FilmingLocations #FilmingLocation #MovieLocations #MovieLocation #Photography #TravelPhotography #Nikon #HomeAlone #HomeAlone2 #Christmas #ChristmasMovies #TisTheSeason #12DaysOfChristmas #Hollywood_IRLs12DaysOfChristmas #TheRockettes #NewYorkCity #NYC #SeeYourCity #TimeOutNewYork #NewYork_IG

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hollywood in Real Life (@hollywood_irl) στις

 

Όλα τα υπόλοιπα μπορείς να τα δεις στο Instagram account του.

 

Πηγή: esquire.com.gr