Η νέα υπηρεσία «Δάνειο στη στιγμή» είναι ήδη διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ.

 

Τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν άμεσα αγορές αξίας από 250 έως 15.000 ευρώ δίνει στους πελάτες της η ΙΚΕΑ, εταιρεία του ομίλου Fourlis, μέσω του νέου της προγράμματος δόσεων χωρίς κάρτα «Δάνειο στη στιγμή».

Η νέα υπηρεσία, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ ,παρέχει τη δυνατότητα εξόφλησης του δανείου από 6 έως 48 μήνες με προνομιακό, σταθερό επιτόκιο 9,9%.

 

Πώς λειτουργεί

Οι πελάτες που επιθυμούν να κάνουν τις αγορές τους με το νέο πρόγραμμα δόσεων μπορούν να επισκεφθούν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ, να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση και στη συνέχεια η συνεργαζόμενη τράπεζα θα ενημερώσει εάν εγκρίνει το αίτημα χρηματοδότησης μέσα χρονικό διάστημα 3’ έως 20’ λεπτών.

Λίγα λεπτά μετά την έγκριση του δανείου, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει τα προϊόντα που έχει επιλέξει. Μαζί του πρέπει να έχει μόνο το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας και ένα πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα. Σημειώνεται πως για δάνεια άνω των 2.000 ευρώ είναι απαραίτητη η προσκόμιση λογαριασμού ΔΕΚΟ και θα πρέπει στην αγορά που θα πραγματοποιηθεί να περιλαμβάνονται έπιπλα.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

Ο Θοδωρής Φελέκης, Sales, Range & Logistic Manager της ΙΚΕΑ, δήλωσε σχετικά με τη νέα υπηρεσία: «Η σύγχρονη οικονομική πραγματικότητα διαμορφώνει νέα δεδομένα τόσο για τους καταναλωτές όσο και τις επιχειρήσεις. Ως εταιρεία, στόχος μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στον καταναλωτή, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης για το σύνολο των πελατών μας και καινοτόμες λύσεις, που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους. Για αυτό το λόγο, εισάγουμε σήμερα έναν επιπλέον τρόπο πληρωμής, το «Δάνειο στη στιγμή», δίνοντας σε πελάτες τη δυνατότητα να αγοράσουν εύκολα τα αγαπημένα τους προϊόντα ΙΚΕΑ».

Σημειώνεται πως για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικούς Όρους & Προϋποθέσεις οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν το www.IKEA.gr ή να επικοινωνήσουν με τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών IKEA στο 801 11 22 722 (για κλήσεις από σταθερό) ή στο 210 35 43 403 (για διεθνείς ή κλήσεις από κινητό).

 

Πηγή: insider.gr