Ο κορονοϊός και η καραντίνα έκαναν το TikTok εξαιρετικά δημοφιλές, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν αρκετοί διάσημοι για να προσθέσουν κάποια χρήματα στο… κομπόδεμά τους!

 

Σύμφωνα με έρευνα του Compare.bet που επικαλείται η Daily Mail, ο Γκόρντον Ράμσεϊ ήταν στην κορυφή της λίστας των «πλουσίων του TikTok» αφού έχει συνολικά βγάλει πάνω από 158.000 ευρώ.

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ και η 18χρονη κόρη του Τίλι έχουν ανεβάσει αρκετά βίντεο στα οποία μαγειρεύουν ή χορεύουν, με το κάθε ποστάρισμα στο TikTok να τους αποφέρει σχεδόν 5.500 ευρώ.

 

@gordonramsayofficialNot sure this is a recipe I can get behind @tillyramsay…..##happyathome ##lifeathome ##fyp ##recipes

♬ Cheryl – yung gravy

 

Δεύτεροι στη σχετική λίστα -αν και αρνούνται τους ισχυρισμούς- είναι οι Μπέκαμ που λέγεται ότι έχουν λάβει συνολικά για τις αναρτήσεις τους πάνω από 24.000 ευρώ.

 

@romeob7##foryoupage

♬ Come Around Me – Justin Bieber

 

Η Βρετανίδα ηθοποιός Ζακλίν Τζόσα και ο σύζυγός της Νταν έχουν αποκομίσει 127.400 ευρώ και η τραγουδίστρια Στέισι Σόλομον 22.700 ευρώ.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

 

@jacjossaINIT ?

♬ original sound – …its.me.leanna…1

@staceysolomonI‘m rubbish I couldn’t stop laughing ? so glad he doesn’t have tiktok ? Also tried to pin an emoji & hide my armpits – I failed. ##handbagchallenge

♬ original sound – staceysolomon

 

Πηγή: reader.gr