Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1983 από τον Πολωνό Wojtek Inglot και θεωρείται πλέον μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες στον κλάδο των καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς. Συμμετέχει ενεργά σε κορυφαίες διοργανώσεις παγκοσμίως, όπως στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας, αλλά και στη θεατρική και μουσική σκηνή του Broadway, ενώ μετρά σημαντικές συνεργασίες όπως αυτή με τη Jennifer Lopez και πιο πρόσφατα με τη Maura.

 


Με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες και 560 πόλεις, η αλυσίδα Inglot πρωτοάνοιξε καταστήματα στην Ελλάδα το 2012.
Το πρώτο INGLOT άνοιξε στην Ελλάδα το 2012 από τον όμιλο Χυτήρογλου. Σήμερα το δίκτυο διαθέτει καταστήματα σε Γλυφάδα, The Mall Athens, Χαλάνδρι, Metro Mall, Athens Heart Mall, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Λάρισα, Κόρινθο, Πειραιά, Ρόδο, Ρέθυμνο.


Ta INGLOT ξεχωρίζουν χάρη στη μεγάλη γκάμα χρωμάτων και την εντυπωσιακή ποικιλία προϊόντων. Η συλλογή περιλαμβάνει περισσότερες από 1500 χρωματικές επιλογές με περισσότερα από 450 προϊόντα για τα χείλη, 600 προϊόντα για τα μάτια, 300 προϊόντα περιποίησης προσώπου και μια πλούσια συλλογή από βερνίκια νυχιών με περισσότερες από 400 αποχρώσεις. Όλα τα προϊόντα INGLOT, εκτός από εκπληκτικά χρώματα και υφές, φημίζονται για τα ενυδατικά τους στοιχεία (μετάξι micas, avocado oil, shea butter, acai, ceramides, jojoba oil, vitamin Α, E & F κλπ), ενώ δεν περιέχουν parabens και δεν είναι δοκιμασμένα σε ζώα.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: New Location at Heraklion

 


Τώρα και τα Χανιά έχουν το δικό τους αγαπημένο κατάστημα INGLOT στην οδό Τζανακάκη 17.

 

fb.https://www.facebook.com/inglotchania/

insta: https://www.instagram.com/inglot_chania/

 

Γράφει ο Ανδρέας Γαρυφαλής

Για την Chillin Press