Οι Nightstalker, οι Naxatras κι οι Thrax Punks έχουν κάτι να σου πουν κορονοϊέ!

 

Η φετινή φάση με τις συναυλίες, μας έχει χαλάσει πολύ είναι η αλήθεια. Αν μας διαβάζεις, το ξέρεις, δεν χρειάζεται να επεκταθούμε περαιτέρω. Αν δεν μας διαβάζεις, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά με το αναγνωστικό σου γούστο. Κι ενώ όταν βγήκαμε από την καραντίνα, ήμασταν σίγουροι πως φέτος θα είμαστε free από φεστιβάλ και συναυλίες, περιμένοντας τα μαύρα μαντάτα του κορονοϊού. Έλα όμως που οι ελπίδες μας βγήκαν αληθινές κι οι προσευχές μας εισακούσθηκαν! Έτσι λοιπόν, έστω με social distancing μέτρα και το πωπουδάκι μας στρογγυλοκαθήμενο σε καρεκλίτσα, στην Τεχνόπολη και στο Ηρώδειο, έχει πραγματάκια να δεις και να ευφρανθούν τα ωραία ροζ αυτιά σου.

Τι γίνεται όμως με τα φεστιβάλ, φίλες και φίλοι και εσείς αγαπητά μου παιδιά που από μικροί πρέπει να πάρετε τη φεστιβαλική παιδεία τη σωστή, για να γίνεται άξια τέκνα των πατεράδων και των μανάδων σας; Εκεί τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα και δεν χρειάζεται να ρίξουμε υπότιτλους για τους λόγους που συνέβη! Όλα τα μεγάλα μουσικά φεστιβάλ της χώρας (AthensRocks, Ejekt, Release, Rockwave) πήραν τους Headliners τους και τράβηξαν προς το 2021 μεριά!

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

 

 

Σε έναν ευλογημένο τόπο ωστόσο, της κουκίδας του παγκόσμιου χάρτη που λέγεται Ελλάδα, (ναι για τα Χανιά λέμε ρε ασέβαστε) προσπάθησαν να κρατήσουν το ροκ φεστιβάλ αληθινό κι εμείς οφείλουμε να τους δώσουμε τα συχαρίκια μας και να σου πούμε πως θα έχεις πολύ καλή παρέα, αν βρεθείς προς Κρήτη μεριά. Βλέπεις, τα “Παιδιά του Ήλιου”, οι Nightstalker θα μας μιλήσουν για το rawk τους όπως θα έπρεπε να είναι, σε ένα υπερτίμιο headline show.

 

 

Μαζί τους θα είναι μια από τις καλύτερες ψυχεδελικές ροκ μπάντες της ευρωπαϊκής πιάτσας, τα δικά μας τα παιδιά οι Naxatras, σε ένα οργιώδες οπτικοακουστικό show, που θα είναι κρίμα να χάσεις! Τώρα για τους Thrax Punks, δεν θα πούμε πολλά, θα σου βάλουμε ένα τραγουδάκι να παίζει κι αν δεν νιώσεις τη θρακιώτικη ψυχούλα τους, τότε ένα προβληματάκι υπάρχει να το κοιτάξεις. Και που είσαι; Να πας από νωρίς, αν βρεθείς τριγύρω για να δεις τους Drive Blind και τους The Motiff, γιατί η ελληνική σκηνή τα σπάει! Στις 31 του Ιούλη στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου, δώκε ραντεβού κι όλο και κάποια ωραία φασούλα θα πετύχεις!

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

 

 

Πηγή: provocateur.gr