Η τιμή και τα χαρακτηριστικά του νέου ισχυρού και οικονομικού μοντέλου της Google, Pixel 4a.

 

To νέο ισχυρό και οικονομικό Pixel 4Α κυκλοφόρησε η Google απευθυνόμενη σε όσους θέλουν ένα smartphone με premium χαρακτηριστικά χωρίς όμως να χώσουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

 

 

Συνοπτικά τα χαρακτηριστικά για τα οποία ξεχωρίζει το νέο Pixel 4A το οποίο είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες, είναι η ισχυρή κάμερα, ο καλός επεξεργαστής, η Oled οθόνη του και φυσικά η τιμή του. Το κινητό κυκλοφορεί στα 349 δολάρια, είναι δηλαδή οικονομικότερο κι από το φτηνότερο μοντέλο iPhone που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο η Apple αλλά κι από τον προκάτοχό του Pixel 3A.

Αναλυτικότερα, το νέο μοντέλο smartphone της Google έχει οθόνη τεχνολογίας OLED, 5.81 ιντσών με ανάλυση στα 1080 x 2340 pixels και 443ppi.

 

 

Η εμπρόσθια κάμερα η οποία είναι τοποθετημένη στο notch πάνω αριστερά, είναι 8 megapixel ενώ η οπίσθια, βασική κάμερα, είναι ίδια με το Pixel 3, 3A και 4, έχει δηλαδή αισθητήρα IMX363 της Sony με ανάλυση στα 12MP. Όσον αφορά στην εγγραφή βίντεο, αυτή μπορεί να γίνει σε ανάλυση έως 4K στα 30fps, 1080p έως και 120fps αλλά και 720p έως και 240fps.

Διαβάστε επίσης  Μια "άλλη" Τσικνοπέμπτη στο Kapenekis Fish Market!

Κατά τα λοιπά το Pixel 4A έρχεται με 6GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου, διπλάσιο από αυτόν που προσφέρει το βασικό μοντέλο iPhone SE.

Το νέο smartphone φορά τον επεξεργαστή Snapdragon 730G της Qualcomm και διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.

Τέλος,το κινητό είναι εξοπλισμένο με στερεοφωνικά ηχεία, σπάνιο προσόν για τηλέφωνο της κατηγορίας του ενώ διαθέτει και θύρα ακουστικών και η μπαταρία του είναι 3140mAh και η συσκευασία διαθέτει και φορτιστή USB 18W.

 

 

Οι πρώτες αποστολές του νέου smartphone θα ξεκινήσουν στις 20 Αυγούστου, με μικρές δηλαδή καθυστερήσεις σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

 

Πηγή: insider.gr