Το Jar είναι μια μικρή όαση στο κέντρο της πόλης, που θα λατρέψεις.Επισκεφθείτε το Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας, αράξτε στα τραπεζάκια του Jar δίπλα στη λίμνη και απλά σταματήστε το χρόνο!

 

Και όμως πέρασε ήδη ένας χρόνος! Ένας χρόνος από τότε που η πόλη υποδέχτηκε για πρώτη φορά το Jar Cafe, μια μικρή όαση στο κέντρο της πόλης που έχει όλα αυτά που χρειάζονται για να τη λατρέψεις, και αναπόφευκτα έγινε αγαπημένο hot spot.

 

 

Με οποιοδήποτε καιρό και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας το σκηνικό είναι εξίσου όμορφο.  Μέσα σε λίγους μήνες έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικούς φίλους, που είναι εκεί καθημερινά για να απολαύσουν το καφέ ή το brunch τους. Το Jar άλλωστε φημίζεται για το καφέ του και όχι άδικα. Με το δικό του αποκλειστικό blend δίνει προστιθέμενη αξία στο καφέ σου.

 

 

Όσο για τις επιλογές σε φαγητό, οι chef έχουν φτιάξει ένα δελεαστικό μενού για να καλύψουν κάθε επιθυμία. Και αν είστε βραδινός τύπος, η νυχτερινή του εκδοχή κλέβει τις εντυπώσεις κάνοντας το must για early night out, με signature cocktails ικανά να καλύψουν κάθε προτίμηση & ατμόσφαιρα ιδανική για socializing.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

 

 

Αν είστε από τους ελάχιστους που δεν το έχουν κάνει ακόμα, επισκεφθείτε το Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας, αράξτε στα τραπεζάκια του Jar δίπλα στη λίμνη και απλά σταματήστε το χρόνο!

 

 

Εμείς τους ευχόμαστε μια ακόμα καλύτερη συνέχεια, να συνεχίσουν να εξελίσσονται και να συνεχίσουν με το ίδιο χαμόγελο να μας προσφέρουν αυτό που κάνουν ήδη πάρα πολύ καλά: ποιοτική διασκέδαση κάθε στιγμή της ημέρας!

 

Happy Birthday Jar!

 

Γράφει ο Αντώνης Ξανθουδάκης
Για την Chillin Press