Το μεγάλο μου μάθημα ήταν ότι πρέπει ΠΑΝΤΑ να κάνουμε τα πάντα που μπορούμε σε ότι αφορά την ασφάλεια, ψηφιακή ή οδηγική. Να αποκλείουμε όλα τα επικίνδυνα «ΑΝ»…

 

Χθες το βράδυ, γράφοντας την τελευταία παράγραφο του Story από το επικό Mega Mini On-Off Test 2020, στις 4 η ώρα το πρωί πάνω στη νύστα αποθηκεύω λάθος αρχείο, χάνοντας δύο ημερών δουλειά. Δουλειά που για να γίνει έπρεπε να συνεννοηθούν γιαγιάδες, παππούδες και φίλοι για να βοηθήσουν τη μαμά μας με τα παιδιά μπας και απερίσπαστος προλάβαινα το σφιχτό deadline.

Όταν γράφω, συνήθως αποθηκεύω σε δύο διαφορετικούς σκληρούς του ίδιου pc, σε εξωτερικό στικάκι και στο Σύννεφο. Δεκαεπτά χρόνια και άπειρα κείμενα αργότερα χωρίς να έχω χάσει ποτέ τίποτα, αυτή τη φορά δεν αποθήκευα στο cloud αφού δεν είχε χρειαστεί μέχρι τώρα. Αυτό είναι μία εξαιρετική ιδέα αν σας αρέσει το μπάνιο με κρύο ιδρώτα τα ξημερώματα (δίνεις δικαιώματα), η υψηλή αρτηριακή πίεση στα όρια του εγκεφαλικού και τα μπινελίκια σε όλο το προσωπικο της Microsoft. ΑΝ έκανα αυτό που έκανα πάντα θα είχα δέκα άσπρες τρίχες λιγότερες και δύο χρόνια ζωής περισσότερα.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

Προσέξτε αυτό το «ΑΝ», εδώ θέλω να επικεντρώσω την προσοχή σας σήμερα. Το μεγάλο μου μάθημα ήταν ότι πρέπει ΠΑΝΤΑ να κάνουμε τα πάντα που μπορούμε σε ότι αφορά την ασφάλεια, ψηφιακή ή οδηγική. Να αποκλείουμε όλα τα επικίνδυνα «ΑΝ»: ΑΝ φορούσα το κράνος μου, ΑΝ είχα προβλέψει την αναστροφή του προπορευόμενου από το πουθενά, ΑΝ δεν μιλούσα στο κινητό, ΑΝ είχα σώσει τη δουλειά μου δέκα λεπτά πριν… Πηγαίνετε ΤΩΡΑ και κάντε back up όλα τα αρχεία που έχετε αμελήσει τόσο καιρό για να μην έχουμε ομαδικές αυτοκτονίες λόγω πολύτιμων χαμένων φωτογραφιών!

 

 

For more about GAS:
http://www.gasmoto.gr/
https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t