Με ανακοίνωση που εξέδωσε και υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο μεγαλύτερος φινλανδικός tour operator Aurinkomatkat ακυρώνει όλα του τα ταξίδια μέχρι και 9 Οκτωβρίου.

 

Η κίνηση αυτή αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την Κρήτη, καθώς οι Φινλανδοί αποτελούν μεγάλο κομμάτι των επισκεπτών του νησιού.

Αναλυτικά (διαδικτυακή μετάφραση):

 

Ακυρώσεις για ταξίδια Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου

08/19/2020

Οι περιορισμοί ταξιδιού επηρεάζουν τα ταξίδια τον Αύγουστο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο

Λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών από τις αρχές, θα ακυρώσουμε τα ταξίδια στην Κρήτη και τη Ρόδο μέχρι τις 9/10. Οι πελάτες που βρίσκονται σήμερα σε ελληνικά θέρετρα θα επιστρέψουν στη Φινλανδία κατά την αρχική ημερομηνία επιστροφής, υπό την προϋπόθεση ότι η επιστροφή στο σπίτι δεν είναι αργότερα την Τρίτη 25 Αυγούστου. Τις επόμενες μέρες, θα είμαστε σε επαφή για την έγκαιρη επιστροφή στο σπίτι σε πελάτες σε θέρετρα των οποίων η επιστροφή στο σπίτι θα είναι αργότερα από την Τρίτη, 25 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

Θα ακυρώσουμε επίσης ταξίδια στις αρχές Οκτωβρίου στη Μαδέρα, στις ακτές της Αττάλειας και στις Καναρίους Νήσους στις 9/10 μέχρι 10/10 και τα ταξίδια που ξεκινούν μετά θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις τρέχουσες πληροφορίες και θα υπόκεινται στους όρους αλλαγής και ακύρωσης κατά τη στιγμή της κράτησης του ταξιδιού. Αποφάσεις σχετικά με την εκτέλεση των ταξιδιών του Οκτωβρίου 10/10 από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Το Aurinkomatkat’s City Holidays προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί σε χώρες όπου δεν υπάρχουν ταξιδιωτικοί περιορισμοί. Είμαστε σε επαφή προσωπικά με τους πελάτες των οποίων τα City Trips θα αλλάξουν.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν να αναβάλουν την ώρα του ταξιδιού τους και να αλλάξουν τον προορισμό ή να πάρουν την τιμή του ταξιδιού πίσω. Θα στείλουμε στους πελάτες πιο λεπτομερείς οδηγίες για αλλαγή του ταξιδιού ή επιστροφή χρημάτων το αργότερο την Πέμπτη 20/8 στην δεσμευμένη διεύθυνση email.

Οι συστάσεις των αρχών και η ανάπτυξη της κατάστασης της Covid-19 σε διάφορους ιστότοπους επηρεάζουν τις αποφάσεις μας να οργανώσουμε ταξίδια. Λυπούμαστε που για ορισμένους από τους πελάτες μας οι πληροφορίες σχετικά με το ακυρωμένο ταξίδι έρχονται την τελευταία στιγμή ή το ταξίδι διακόπτεται.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

Δυστυχώς, η εξυπηρέτηση πελατών της Aurinkomatkat είναι επί του παρόντος κορεσμένη. Ελπίζουμε οι πελάτες να μην στέλνουν πολλά μηνύματα για την ίδια κράτηση, καθώς θα προκαλέσει περαιτέρω συμφόρηση στην εξυπηρέτηση πελατών μας.

 

Πηγή: parakritika.gr