Την παρουσίαση των πρώτων χορηγών της φετινής σεζόν έκανε η ποδοσφαιρική ομάδα του Ηφαίστου, ανακοινώνοντας τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν ως χορηγοί του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι πρώτες επιχειρήσεις που ανακοίνωσαν τη στήριξη τους στη νέα προσπάθεια του Ηφαίστου ήταν το BaoTao Asian Fusion Cuisine, το ανδρικό κομμωτήριο Nikos Lianopoulos και το Okeanos Fish Market, στην ομολογουμένως πιο δύσκολη σεζόν για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Σε μία χρονιά όπου δεν επετράπη λόγω COVID στις ομάδες να πραγματοποιήσουν τις εκδηλώσεις τους που ως γνωστόν αποτελούσαν την κύρια πηγή εσόδων και βασικό συντελεστή της επιβίωσης τους, ο Ήφαιστος επενδύει στην σωστή προβολή και επικοινωνία των χορηγών του, παρέχοντας ανταποδοτικά οφέλη στις επιχειρήσεις που επενδύουν στην προβολή τους μέσω του σωματείου.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του BaoTao για την συμμετοχή τους στην προσπάθεια του Ηφαίστου:

“Με ιδιαίτερη χαρά συμβάλουμε και μεις στην στήριξη της ομάδας ποδοσφαίρου του Ifaistos fc, σε μια ομολογουμένως δύσκολη περίοδο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ευχόμαστε όλοι οι στόχοι της ομάδας να πραγματοποιηθούν και οι αθλητές να έχουν πριν από όλα υγεία.
Ευχαριστούμε το σωματείο για την επαγγελματική προσέγγιση και παρουσίαση της επιχείρησης μας.”

Όπως ξεκαθάρισε το τμήμα χορηγιών και προβολής του Ηφαίστου, στόχος της ομάδας είναι να λειτουργήσει με πιο επαγγελματικά πρότυπα το τμήμα marketing της ομάδας, παρέχοντας σημαντικά οφέλη για τις επιχειρήσεις που επιλέγουν τον Ήφαιστο για την προβολής τους.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Ο Νίκος Μαυρής για πρώτη φορά στο Ηράκλειο

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στη προσπάθεια της ομάδας, συνδέοντας παράλληλα την επιχείρηση τους με μία από τις πλέον ηθικές ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου μπορούν να επικοινωνήσουν με μήνυμα στη σελίδα του Ηφαίστου

Fb.Ifaistos Fc

Insta. ifaistos_fc

Mail: hifaistoshanionac@gmail.com

Τηλέφωνα: 28210 44127 / kin.6979115513