Και να τρελαίνει τις θαυμάστριές του!

 

Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις κάνει ο Άκης Πετρετζίκης για να απολαύσει καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης μαζί με αγαπημένα του πρόσωπα. Ο γνωστός σεφ μοιράστηκε με τους 1,5 εκατομμύριο διαδικτυακούς φίλους του κάποια στιγμιότυπα από τις διακοπές του που συμπεριλαμβάνουν και βουτιές του στην πισίνα.

Συνήθως, προτιμά να ανεβάζει συνταγές και φαγητά στο feed του αλλά αυτή φορά έκανε εξαίρεση και φρόντισε για τις φωτογραφίες των διακοπών να βάλει όλα τα post, όπως σχολίασε, σε ένα.

Ο Άκης Πετρετζίκης ξέρει να χειρίζεται με επιτυχία τα social media -έχει πει μάλιστα ότι το κάνει ο ίδιος και απαντά προσωπικά στα inbox του- και φυσικά πώς να πάρει αμέτρητα Likes από τους followers. Χωρίς καν να χρειαστεί να κάνει κάποιο διαγωνισμό, κάποια διαφήμιση ή να βάλει συγκεκριμένα hashtags.

Φυσικά παίζει ρόλο και η μεγάλη απήχηση που έχει στο γυναικείο κοινό που δεν τον θαυμάζει μόνο για τις μαγειρικές του ικανότητες αλλά και για την εξωτερική του εμφάνιση και την προσωπικότητά του. Όσον αφορά το κομμάτι της εμφάνισης, τους χάρισε μερικές φωτογραφίες με το γραμμωμένο σώμα του μπροστά από την πισίνα και στις πιο troll πόζες.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

Δεν αρκέστηκε όμως στο δικό του post και το χαρακτηριστικό του χιούμορ αλλά ζήτησε από τους followers του να συνεχίσουν στα σχόλια με λεζάντες που θα μπορούσαν να μπουν στις καλοκαιρινές φωτογραφίες.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Θέλω τη βοήθειά σας… Πάμε να βάλουμε όλα τα post σε ένα! Selfie χαμογελαστή☑️ #vitaminsea☑️ Σφίξιμο δίχως αύριο παίζοντάς το άνετος☑️ Πισίνα ενοικιαζόμενη με υπονοούμενα πως είναι δική μου☑️ Photos κοιτάζοντας δεξιά-αριστερά σαν να μην γνωρίζω ότι μου κάνουν κλίκ☑️ 360 photos από κάθε γωνία☑️ Η ζωή είναι καλή☑️ Διαφήμιση ξενοδοχείου☑️ #Greece☑️ #ilovesummer ☑️ Κλήρωση κινητού με mention σε άλλους 3☑️ Σαν την Ελλάδα πουθενά (που ισχύει) ☑️ Περιμένω και τα δικά σας από κάτω…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akis Petretzikis (@akis_petretzikis) στις

 

Πηγή: marieclaire.gr