Τηλεοπτικά παρασκήνια, ειδήσεις, αποκαλύψεις και απρόοπτα

 

**** Ο ΣΚΑΪ αιφνιδιάζει και μεταφέρει την πρεμιέρα του «Big Brother» μία ημέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα το Σάββατο στις 29 Αυγούστου. Η μάχη των καναλιών, πριν καν αρχίσει, δείχνει πιο σκληρή από ποτέ.
**** Εντωμεταξύ, στο νέο τρέιλερ η φωνή του «Μεγάλου Αδελφού» είναι κάπως «τρομακτική», ενώ είναι απορίας άξιον γιατί απευθύνεται στην Ελλάδα θαρρείς και πρόκειται για κυβερνητικό διάγγελμα.
**** Οι 16 παίκτες βρίσκονται σε πλήρη απομόνωση προκειμένου να μην υπάρξει κρούσμα κορωνοϊού, το οποίο θα τίναζε την έναρξη στον αέρα. Όλα τα γυρίσματα θα γίνουν με μεγάλη προσοχή καθώς η συνθήκη είναι δυσκολότερη από ποτέ.

 

 

**** Πρεμιέρα σήμερα για τον Νίκο Ευαγγελάτο και το «Live news» στο Mega στις 16.20. Στο πρόγραμμα επιστρέφει και το «Παρά πέντε» του Γιώργου Καπουτζίδη αλλά και η σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» την οποία έχουν παρακολουθήσει κατά μέσο όρο 2,9 εκατομμύρια τηλεθεατές, με τα παιδιά να φτάνουν το 63,2% σε μέσο όρο ποσοστού.
**** Τελευταία στιγμή αναβλήθηκαν οι τηλεταινίες των «Οκτώ λέξεων» του Ανδρέα Γεωργίου, που επρόκειτο να προβληθούν από σήμερα ως την Παρασκευή στις 21.00 στο κανάλι του Φαλήρου. Στην θέση τους θα προβληθούν ξένες ταινίες.
**** Τις πρώτες φωτογραφίες από την επίσημη φωτογράφιση και το τρέιλερ της Φαίης Σκορδά έδωσε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1 για το «Πρωινό», το οποίο ξεκινά επίσημα και ανανεωμένο στις 7 Σεπτεμβρίου στις 10.00. Ομολογουμένως, εντυπωσιακές.
**** Ο Γιώργος Μαυρίδης και επίσημα στο Open με την εκπομπή «Into the Skin». Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν «Με οδηγό την αγάπη του για τα τατουάζ, ο Γιώργος ταξιδεύει και γνωρίζει φυλές, λαούς και συμμορίες, δύσκολα προσβάσιμες και επικίνδυνες. Κάθε σημάδι πάνω τους αποτελεί μέρος της παράδοσης και του πολιτισμού τους. Κάθε τατουάζ, σημάδι ή ουλή σημαίνει κάτι ξεχωριστό για αυτούς -και οι αφηγήσεις τους καθηλώνουν».
**** Η Χρύσα Φώσκολου θα είναι η νέα γυναικεία παρουσία στο «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου.
**** Η Ιωάννα Τούνη αφού διάβασε κάποια αρνητικά σχόλια, τα οποία αφορούσαν την εικόνα της σε post στο Instagram, είπε να αποκαταστήσει την συνθήκη ανεβάζοντας μία άλλη φωτογραφία την οποία συνόδευσε με την λεζάντα «Αφού δεν σας άρεσαν τα μούτρα μου στην τελευταία φωτό που έβαλα, θα ανεβάσω λίγο κ@λ@, που είναι στανταράκι επιτυχία». Ο καθένας ό,τι διαθέτει..

 

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)
Πηγή: protothema.gr