Παρά το γεγονός ότι λαμβάνει όλες τις θετικές εισηγήσεις από τους αρμόδιους φορείς για την πραγματοποίηση του, οι διοργανωτές έκριναν σκόπιμο να μεταφέρουν την διοργάνωση για τις 18-19-20 Σεπτεμβρίου.

 

Νέες ημερομηνίες μόλις ανακοινώθηκαν για την διεξαγωγή του πολυαναμενόμενου Street Food Festival στο Ηράκλειο. Δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί με την νέα έξαρση της Covid-19 και παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση λαμβάνει όλες τις θετικές εισηγήσεις από τους αρμόδιους φορείς για την πραγματοποίηση της, οι διοργανωτές έκριναν σκόπιμο να μεταφέρουν την διοργάνωση για λίγο πιο μετά, και συγκεκριμένα για τις 18-19-20 Σεπτεμβρίου.

Έτσι λοιπόν η αναμονή λίγο επιμηκύνεται, προσέχουμε, μένουμε ασφαλείς και οι μέρες που θα απολαύσουμε ακόμα ένα αξέχαστο Street Food Festival σύντομα θα είναι εδώ.

 

 

Ακολουθεί και η σχετική ανακοίνωση:

 

Αγαπητοί φίλοι.

Παρά το γεγονός ότι το Street Food Festival Crete λαμβάνει όλες τις θετικές εισηγήσεις από τους αρμόδιους φορείς για την πραγματοποίηση του, κρίναμε σκόπιμο να μεταφέρουμε την διοργάνωση για τις 18-19-20 Σεπτεμβρίου.

Όπως προηγήθηκε σε Χανιά και Ρέθυμνο, το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί με όλα τα μέτρα προστασίας και με πρόσθετα μέτρα αν αυτό κριθεί απαραίτητο.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ραντεβού στις 18-19-20 Σεπτεμβρίου στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου.

Μέχρι τότε να είστε όλοι ασφαλείς!

Street Food Festival Crete

18-19-20 Sept.

Διαβάστε επίσης  20 χρόνια Energy Fitness party at Bras de Freres!

 

 

Γράφει ο Αντώνης Ξανθουδάκης
Για την Chillin Press