Μήπως θα έπρεπε να αρχίσει να ανησυχεί η Apple;

 

Από ό,τι φαίνεται ζούμε στην εποχή που το επόμενο στοίχημα των εταιρειών τεχνολογίας είναι οι αναδιπλούμενες οθόνες και κατ’ επέκταση τα αναδιπλούμενα smartphones. Θέλοντας να ακολουθήσει την τάση αλλά και να χαράξει τη δική της πορεία, η Microsoft θα λανσάρει σύντομα στην αγορά το Surface Duo, που θα γίνει έτσι το πρώτο κινητό τηλέφωνο τέτοιας λειτουργικότητας με λογισμικό Android.

Το Surface Duo θα είναι διαθέσιμο από το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και θα φέρει μία αναδιπλούμενη LED dual-screen της αμερικανικής εταιρείας, “τρέχοντας” όπως προαναφέρθηκε σε Android και όχι σε κάποια έκδοση των Windows για smartphones. Οι γενικότερες λειτουργίες του θα είναι ένα combo από εκείνες των tablets και laptops αλλά σε pocket-sized form.

 

 

Όπως τονίζεται και στην επίσημη τοποθέτηση της Microsoft, ο χρήστης θα μπορεί να πληκτρολογεί κάτι στη μία πλευρά της οθόνης και αυτό να εμφανίζεται στην άλλη, με δυνατότητα ανοίγματος δύο διαφορετικών εφαρμογών σε κάθε μέρος.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

Η Microsoft δεν ανακοίνωσε ωστόσο περισσότερες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά, εκτός από την αλμυρή αν μη τι άλλο τιμή του, που είναι τα $1.400 (το εν λόγω ποσό αναφέρεται μόνο σε προ-παραγγελία).

 

 

Πηγή: esquire.com.gr