Τα σενάρια για την επόμενη ομάδα – Αναβρασμός στους «μπλαουγκράνα»

 

Στο προσκήνιο βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, τις τελευταίες ώρες, μετά την απόφασή του να ενημερώσει τους «μπλαουγκράνα» πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Μάλιστα, κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για την επόμενη ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αργεντινός σταρ. Μερικές από αυτές είναι η Σίτι, η Ιντερ, η Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, ο οποίος έφερε πρώτος στο φως της δημοσιότητας τις τάσεις φυγής του Μέσι, η Μάντσεστερ Σίτι, είναι η επικρατέστερη ομάδα για τον «Λίο». «Ο Λιονέλ Μέσι θέλει να συνεχίσει στη Μάντσεστερ Σίτι», αναφέρει χαρακτηριστικά στο παρακάτω βίντεο.

 

 

Ο Λιονέλ Μέσι έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, σύμφωνα με το πρώην στέλεχος των «μπλαουγκράνα», Ζόσεπ Μαρία Μινγκέλα.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

Ο πρώην ατζέντης και άνθρωπος που έφερε μεταξύ άλλων στην Μπαρτσελόνα τους Μέσι, Μαραντόνα, Ρομάριο και Στόιτσκοφ, πήρε θέση σχετικά με όσα συμβαίνουν γύρω από το πρόσωπο του Αργεντινού σταρ, τονίζοντας πως έχει βρει ήδη την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του κι αυτή δεν είναι άλλη από την Ιντερ.

«Για μένα, ο Μέσι έχει βρει ήδη την επόμενη του ομάδα. Την Ιντερ. Στην Ιταλία πληρώνουν λιγότερους φόρους. Είναι πιο δύσκολο να τον δω στην Αγγλία, ανεξάρτητα από το πόσο καλός φίλος είναι με τον Αγουέρο και τον Γκουαρδιόλα. Αυτό που πρέπει να κάνει η Μπαρτσελόνα, είναι να ξανασκεφτεί την κατάσταση.

Αν με τον Μέσι δεν ήξερες πως θα πάει η ομάδα φέτος, φανταστείτε χωρίς αυτόν. Το κύριο πρόβλημα για την Μπάρτσα είναι πως τα τελευταία χρόνια, ο αθλητικός διευθυντής δεν λειτούργησε κατάλληλα», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Διαδήλωση έξω από το Καμπ Νου

Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τους οπαδούς της ομάδας οι οποίοι άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω από το Καμπ Νου απαιτώντας άμεση παραίτηση της διοίκησης Μπαρτομέου και παραμονή του Μέσι.

Διαβάστε επίσης  Issue 788

Έχοντας κατά νου τις απαγορεύσεις συνωστισμού και μεγάλων συγκεντρώσεων λόγω του κορωνοϊού οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα, που η πλειοψηφία τους φορούσε τη φανέλα με το Νο 10 και το όνομα του Μέσι, βρέθηκαν έξω τη Θύρα 10 του γηπέδου φωνάζοντας συνθήματα κατά της διοίκησης και υπέρ του παίκτη…

 

 

Πηγή: protothema.gr