Ακόμα ένα ευτράπελο σημειώθηκε σε τηλεδιάσκεψη δημοτικού συμβουλίου, καθώς στην Καλαμάτα, ένας πρόεδρος τοπικής κοινότητας, «συνελήφθη» από την κάμερα ν’ απολαμβάνει τον μεσημεριανό του ύπνο.

 

Έναν μεσημεριανό υπνάκο αποφάσισε να πάρει κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Καλαμάτας της Τετάρτης, ένας πρόεδρος τοπικής κοινότητας, ο οποίος κοιμήθηκε για τα καλά για περίπου μίση ώρα.

Το θέαμα προκάλεσε γέλιο αλλά και την αντίδραση του δημοτικού συμβούλου Κώστα Τσαπόγα που παραπονέθηκε για το θέαμα του συναδέλφου να κοιμάται και ζήτησε αυστηρά από τον υπεύθυνο της μετάδοσης, όχι να τον ξυπνήσει, αλλά να τον πάρει από το πλάνο, δίπλα από τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο!

Πάντως, δεν ήταν ο μοναδικός που … έγειρε, αφού η ώρα ήταν 15:00 το μεσημέρι, η ζέστη και η κούραση της ημέρας αλλά και η τετράωρη διάρκεια έφερε πολλά χασμουρητά και χρειάστηκαν πολλοί καφέδες για να μην δούμε κι άλλους να ξαπλώνουν στα διπλανά παράθυρα του Zoom!

Μάλιστα ο πρόεδρος είτε κοιμόταν του καλού καιρού, είτε είχε κλείσει εντελώς τον ήχο, αφού στα διπλανά παράθυρα υπήρχαν ένταση και φωνασκίες αλλά αυτός, δεν χάλασε την σιέστα του, ενώ άλλαξε και πλευρό!

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

 

Πηγή: reader.gr