Εξαλλος έγινε ο Τζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, όταν έμαθε πως το δικηγορικό γραφείο της Μπαρτσελόνα, συμβούλεψε τον Λιονέλ Μέσι, να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα, ως ελεύθερος.

 

Οι σχέσεις μεταξύ Λιονέλ Μέσι και Ζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, φαίνεται πως έχουν ραγίσει εδώ και αρκετό διάστημα. Αυτή τη φορά, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα απέλυσε το δικηγορικό γραφείο με το οποίο συνεργαζόταν ο σύλλογος μόλις έμαθε ότι εκείνοι συμβούλευσαν τον «Λίο» να ενημερώσει την διοίκηση για την επιθυμία του να αποχωρήσει, ως ελεύθερος.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το «Cadena SER», ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα», έγινε έξαλλος με τους ανθρώπους αυτούς γι’ αυτό και αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία με το εν λόγω γραφείο, που είχε ο σύλλογος.

Υπενθυμίζεται, πως το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο στο παρελθόν, είχε αναλάβει την περίπτωση του Νεϊμάρ και τις δικαστικές περιπέτειες που υπήρχαν από την αγορά του από τη Σάντος.

 

Ο Αργεντινός, πριν από λίγες ημέρες, μέσω burofax, ζήτησε να τον αφήσει ελεύθερο ο σύλλογος και να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η διοίκηση, ωστόσο του υπενθύμισε ότι υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του ύψους 700.000.000 ευρώ!

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

Πλέον τα βλέμματα όλων το τελευταίο διάστημα είναι στραμμένα στη Μπαρτσελόνα, μετά την απόφαση -σοκ- του Λιονέλ Μέσι να αφήσει τους «μπλαουγκράνα». Βέβαια, η συγκεκριμένη είδηση, σύμφωνα με την «Marca», δεν προκάλεσε εντύπωση στους ιθύνοντες της Μπάρτσα και ιδιαίτερα στον Μπαρτομέου, καθώς γνώριζαν από τις πρώτες ημέρες κιόλας του Ιουλίου,την απόφαση του 33χρονου επιθετικού.

Ο Μέσι, είχε ενημερώσει την διοίκηση, πως μετά το τέλος της φετινής σεζόν, θα έλεγε «αντίο» στους «μπλαουγκράνα», καθώς έβλεπε τα πάντα γύρω του να καταρρέουν…

Βέβαια, η απόφασή του δεν γνωστοποιήθηκε νωρίτερα διότι απαιτούνταν το επίσημο και νομικό έγγραφο από πλευράς Μέσι, το οποίο τελικά αυτό άργησε να τυπωθεί και στάλθηκε στα γραφεία της ομάδας, λίγες ημέρες πριν.

Πάντως, ο Αργεντινός σταρ θέλει να μιλήσει και να συμφωνήσει σε μια φιλική έξοδο, μιας και τη δεδομένη στιγμή επιθυμεί διακαώς να παίξει στη Μάντσεστερ Σίτι.

 

Πηγή: gazzetta.gr