Κάποιοι δε λένε να «χωνέψουν» τη νέα, αδυνατισμένη σιλουέτα της Adele – κάτι που αφορά μόνο την ίδια – και συνεχίζουν με την πρώτη ευκαιρία να σχολιάζουν αιχμηρά τις αναρτήσεις της.

 

Έτσι, μετά το body shaming που υπέστη, με τη δικαιολογία ότι δε χρειαζόταν να αδυνατίσει και να «χαλάσει» το «πρότυπο» plus size της, κάποιοι βρήκαν κάτι καινούργιο να της προσάψουν.

Με αφορμή τη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram και στην οποία πραγματικά είναι πιο αδύνατη από ποτέ, την κατηγορούν για «πολιτισμική ιδιοποίηση».

Η τραγουδίστρια στην εν λόγω λήψη ποζάρει με το πάνω μέρος μπικίνι στα χρώματα της τζαμαϊκανής σημαίας και με μαλλιά χτενισμένα σε bantu knots, στυλ που συνήθως προτιμούν οι μαύρες γυναίκες.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Happy what would be Notting Hill Carnival my beloved London ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele) στις

 

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

«Με όλη αυτήν τη ρατσιστική έλλειψη δικαιοσύνης, η Adele θεώρησε ότι αυτό θα ήταν ok;», γράφει σχετικό tweet ενώ ακολούθησαν αρκετά στο ίδιο ύφος. Βέβαια, δεν έλειψαν και εκείνοι που προσπάθησαν να υπερασπιστούν την τραγουδίστρια:

«Πρώτα την σχολίαζαν για τις αποφάσεις που πήρε σχετικά με το σώμα ΤΗΣ και τώρα έχουν ξεκινήσει αυτήν την ιστορία της πολιτισμικής ιδιοποίησης… Αφήστε ήσυχη την Adele», τόνισε υποστηρικτής της.

Για την ιστορία πάντως, πολιτισμική οικειοποίηση είναι η υιοθέτηση ή κλοπή συμβόλων, τελετουργιών, αισθητικών προτύπων μιας κουλτούρας από άτομα που ουδεμία σχέση έχουν με αυτήν.

 

Πηγή: marieclaire.gr